Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Απάντηση Σαμαρά σε Κυβέρνηση για Novartis

Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 - 14:31

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μέσω των συνεργατών του ,ζητάει εξηγήσεις από την κυβέρνηση με κύριο γνώμονα μία ανακοίνωση του τότε προέδρου  του ΣΦΕΕ κ. Φρουζή.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Φρουζής με ανακοίνωσή του στις 26/11/2013 είχε ζητήσει από την κυβέρνηση Σαμαρά να αποσυρθεί η τροπολογία της για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων.

Επιπλέον οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά κάνουν αναφορά  πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας, με έκτακτη συνέντευξη Τύπου,μαζί με τον κ. Ξανθό ζήτησαν απόσυρση της εν λόγω τροπολογίας ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων.

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει «η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη»;».
Από το στόχαστρο του κ.Σαμαρά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει στον ελεύθερό του χρόνο του, μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…» ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις των ανθρώπων του πρώην πρωθυπουργού.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: