Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 25 Φεβ 2018
 
 

Αντιδράσεις για τις  νέες διαφημίσεις του Jumbo με gay και μετανάστες! (βίντεο)

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 - 10:40

-a Μέγεθος κειμένου +A

Γράφει ο “paratiritis”

Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα ούτε ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα από αυτή την τηλεοπτική καμπάνια της εταιρίας πολυκαταστημάτων παιχνιδιών Jumbo με πρωταγωνιστές gay.

Εκείνο που βλέπω όμως είναι ότι η διαφήμιση κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral. Φωτογραφίες και βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου σε μια περίοδο  που η συζήτηση για το επίμαχο ν/σ για την αλλαγή φύλου έχει «ανάψει».

Βέβαια από την εταιρία υποστηρίζουν ότι αντί να καλέσουν κάποιον τραγουδιστή για να τραγουδήσει στο διαφημιστικό της, κάλεσαν απλούς ανθρώπους που φαινομενικά κάνουν διαφορετικές ζωές και έχουν άλλες προτιμήσεις.

Σε ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει:

«Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo «Δημοκρατία της Χαράς»! Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια «Κοινωνικής Παρέμβασης» είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες! Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας, είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά!»

Θα δείτε στα βίντεο ένα ζευγάρι  straight , ένα δεύτερο με  gay άνδρες αλλά και ένα κωφό μπαμπά  και ένα μετανάστη.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: