Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Σεπ 2023
SLIDER

Ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων

Οι «Ομάδες Διασποράς της Ανομίας», ανέλαβαν την ευθύνη για τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις, με γκαζάκια, μεταξύ των οποίων και στην πολυκατοικία που μένει ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ, τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου, με κείμενο που ανάρτησαν σήμερα σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών σε πάρκινγκ πολυτελών σκαφών, σκαφών αναψυχής στη μαρίνα Αλίμου, σε όχημα σεκιούριτι στο Περιστέρι, στην καφετέρια- ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ στην Κηφισιά και στην πολυκατοικία που μένει ο δημοσιογράφος στην Καλογρέζα.

Στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στις καταλήψεις και στην «κρατική καταστολή», φέρει ως τίτλο: «Τα τελεσίγραφα επιστρέφονται» και καταλήγει: «Η αναρχία θα ζήσει».

Related posts