“Όλοι μαζί μπορούμε να πλακωθούμε” θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της συναυλίας μετά το απίστευτο σκηνικό που διαδραματίστηκε στη χθεσινή φιλανθρωπική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο με τον Διονύση Σαββόπουλου.
Σύμφωνα με το ένα από τα δύο βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έχουν προκαλέσει αγανάκτηση και πληθώρα αρνητικών σχολίων για τον πρωταγωνιστή, δείχνει έναν άντρα, ο οποίος για άγνωστους λόγους διαπλικτίζεται λεκτικά με κάποιον από τους θεατές που βρίσκονται στις πιο πάνω θέσεις. Η γυναίκα του, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει ώστε να αποφευχθεί η συμπλοκή, τον εμποδίζει με το σώμα της και του λέει να ηρεμήσει. Ο ”άντρας” του βίντεο φαίνεται να τη σπρώχνει προκειμένου να τον αφήσει και δεν αρκείται σε αυτό. Ενώ η γυναίκα έχει πέσει απότομα στο έδαφος, γυρίζει και της δίνει ένα δυνατό χαστούκι, ξεσηκώνοντας τους θεατές που ήταν γύρω τους. Του φώναζαν να φύγει και ζητούσαν κάποιος να ειδοποιήσει τα σώματα ασφαλείας ώστε να τον απομακρύνουν.
Και ενώ έδειχναν να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, το δεύτερο βίντεο δείχνει τον ίδιο άντρα να επιτίθεται λεκτικά στον ίδιο θεατή και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Ο θεατής αντέδρασε, τον χτύπησε στον πρόσωπο και πιάστηκαν στα χέρια με τη συμβολή και άλλων θεατών που έδωσαν κάποιες κλωτσιές. Η γυναίκα του προσπαθούσε να τον προστατεύσει, παρ’ όλα αυτά, με το σώμα της και εν μέσω του πανικού που είχε δημιουργηθεί.
Τελικά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να τους χωρίσουν και ο άντρας που ξεκίνησε τον καυγά αποχώρησε από το χώρο με σχισμένη τη μπλούζα του και αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του. Κάποιοι την πλησίασαν προκείμενου να τη βοηθήσουν και να την ηρεμήσουν.
Related posts
Σκάνδαλο με 3,7 εκατομμύρια ευρώ στα ΕΛΤΑ
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου -Oι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί….