Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Μαρ 2025
SLIDER

Αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Γερμανίας έκανε Airbus Α320 της τουρκικής Pegasus Airlines

Μέσα σε ένα μήνα ένα δεύτερο αεροπορικό περιστατικό της ίδιας αεροπορικής εταιρίας συνέβη στην Τουρκία. Αυτή τη φορά ένα Airbus Α320 της τουρκικής Pegasus Airlines , που απογειώθηκε από την Κωνσταντινούπολη έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, στη Γερμανία. Την ώρα της προσγείωσης ένας από τους τροχούς που δεν άνοιξε σωστά έπιασε φωτιά.

Η προσεδάφιση ήταν δύσκολη. Οι επιβάτες βλέποντας τη φωτιά πανικοβλήθηκαν. Όταν το αεροσκάφος σταμάτησε άνοιξαν οι τσουλήθρες. Οι  επιβάτες χρησιμοποιώντας  τις τσουλήθρες έκτακτης ανάγκης κατάφεραν να βγουν σώοι από το αεροπλάνο. Σύμφωνα με τη Deutsche Welle  δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Και οι 163 επιβάτες είναι καλά.

To 2ο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα με  αεροσκάφος της  Pegasus Airlines

Δεύτερο πλήγμα στο γόητρό της δέχτηκε η  τουρκική αεροπορική  εταιρία  χαμηλού κόστος. Στο πρώτο περιστατικό το αεροπλάνο της βγήκε από τον αεροδιάδρομο του διεθνούς αερολιμένα Sabiha Gokcen Airport, κόπηκε σε κομμάτια κι έπιασε φωτιά. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν τρείς επιβάτες και να τραυματισθούν άλλοι 179.