Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Αναβιώνουν οι αγώνες- Στη Ρόδο στις 28 και 29 Οκτωβρίου το επόμενο ραντεβού

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 - 10:01

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ο αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων  του Τατοΐου πέρασε στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως μια πετυχημένη διοργάνωση και ως ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα τηλεοπτικά/αθλητικά  γεγονότα της χρονιάς. Το Σωματείο “ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων” σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Startline και με την άδεια της Ομαε, κράτησε την υπόσχεσή του για αναβίωση του αγώνα στο Τατόϊ μετά από 35 χρόνια. Και τώρα ξεκινά τις προετοιμασίες για τον δεύτερο πρωταθληματικό αγώνα της χρονιάς στη Ρόδο (στο αεροδρόμιο των Μαριτσών) στις 28 και 29 Οκτωβρίου.

Show από Cheerleaders του Παναθηναικού στο Τατόι


Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου κ.Θεόδωρος Χαραγκιώνης και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος

Οι οδηγοί με τα Skoda Fabia έδωσαν μια ευχάριστη νότα στους αγώνες ταχύτητας

Ο αγώνας της Ρόδου θα αναβιώσει μετά από 45 χρόνια. Ο πρόεδρος του ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ Θανάσης Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι :

« Οι οδηγοί, οι ομάδες τους, οι εθελοντές και οι χορηγοί ήταν αυτοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα. Χωρίς την απόφαση της Πολεμικής αεροπορίας και του αρχηγού ΓΕΑ (Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας) να μας διαθέσει το αεροδρόμιο μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν θα είχε γίνει τίποτα από όσα συνέβησαν. Συμπαραστάτες σε αυτό τον αγώνα Η Εθνική Ασφαλιστική, η Shell και ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου ήταν οι επικεφαλής της ομάδας των χορηγών. Ευχαριστούμε και τα μέλη του αθλητισμού ομίλου ΟΔΜΑ Αθηνών που με τον εθελοντισμό τους βοήθησαν στην άψογη οργάνωση του αγώνα», όπως και η ομάδα cheerleaders του Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή των ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων (‘όχι αγωνιστικών) οι οποίοι οργάνωσαν μια υπαίθρια έκθεση, προσέθεσε στη διαμόρφωση της εικόνας των αγώνων.    Η επιτυχία ελπίζουμε να επαναληφθεί με την αναβίωση του αγώνα ταχύτητας (ενταγμένος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) στη Ρόδο μετά από 45 χρόνια και καλούμε όλους τους οδηγούς να δώσουν το παρόν και σε αυτόν τον αγώνα, γράφοντας ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Σωματείο “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ” κρατάει τις υποσχέσεις του.»

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: