Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Αναβάθμιση και ανακαίνιση σχολικών μονάδων στη Γλυφάδα

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 - 09:42

-a Μέγεθος κειμένου +A

Μια μεγάλη και ουσιώδη επένδυση πραγματοποίησε ο Δήμος Γλυφάδας στις σχολικές μονάδες της πόλης. Χάρη στη μεθοδική δουλειά και την πολύμηνη προετοιμασία, με προγραμματισμό και διεθνή διαγωνισμό, οι παρεμβάσεις που έγιναν στις σχολικές μονάδες ήταν ουσιαστικές και εκτεταμένες, επιλύοντας χρόνια και σοβαρά προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών. Σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας ανακαινίσθηκαν οι εγκαταστάσεις.

Ο Δήμος Γλυφάδας άλλαξε ριζικά την εικόνα των δημόσιων σχολικών μονάδων: Τοποθέτησε νέα στέγαστρα σε έντεκα σχολεία και επισκεύασε τα υφιστάμενα σε άλλα τρία, ανακαίνισε τα γήπεδα, βελτίωσε την ενεργειακή απόδοση με καινούργια κουφώματα (στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο), τοποθέτησε νέες περιφράξεις, καθάρισε τα γκράφιτι στα σχολεία, έβαψε εσωτερικά και εξωτερικά, τοποθέτησε νέες τουαλέτες σε πολλά σχολεία (επιλύοντας στο 16ο Δημοτικό ένα πρόβλημα δεκαετιών), προχώρησε σε ενεργειακή αναβάθμιση με νέες μονώσεις, επισκεύασε τις ζημιές, επίλυσε πολλά ακόμη σημαντικά προβλήματα και αναβάθμισε συνολικά τις εγκαταστάσεις με κάθε δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ο Δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε το κατάλληλο δάπεδο στο 14ο Δημοτικό Σχολείο, δημιούργησε τουαλέτα για ΑμΕΑ στο 8ο Δημοτικό, ενώ σύντομα θα μπουν ράμπες στο ίδιο σχολείο και θα γίνουν και άλλες σχετικές παρεμβάσεις.

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: