Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα του ανήμερα των Θεοφανείων, βουτώντας στην Αμάρυνθο για να πιάσει τον σταυρό.
Ο νεαρός βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως χτύπησε και τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί στο ΚΑΤ.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί πλήρη τετραπληγία και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν. Ο 24χρονος μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.
Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από το τρομερό αυτό ατύχημα. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό, ο οποίος είχε σταθεί στο πλευρό συγγενικού του προσώπου, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Την παραμονή των Χριστουγέννων μάλιστα έγινε δότης μυελού των οστών και το είχε κάνει γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook.
Όπως περιέγραψε στον Alpha ο ψαράς που μετέφερε τον νεαρό στην ακτή, ο 24χρονο είχε τις αισθήσεις του.
«Είχε επαφή με το περιβάλλον. Του μιλούσαν οι φίλοι του, καταλάβαινε, ενώ ζήτησε και λίγο νερό. Όμως δεν αισθανόταν το σώμα του, πιθανόν λόγω του τραυματισμού του», είπε.
Όλοι προσεύχονται να πάει καλύτερα η υγεία του, ενώ οι γιατροί αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του, όσον αφορά στην κινητικότητα των άκρων του, τα επόμενα 24ωρα.
Πηγή: STAR
Related posts
«Υποβιβάζουν τα πανεπιστήμια σε ΔΕΚΟ»
Πάτρα: Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις
Πληρωμή φόρων με κάρτα μέσω Taxis
Που θα ψηφίσουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Το τεύχος #4 των “Fun(k)y Stories” του Στέλιου Γενεράλη κυκλόφορησε! (Music Video)
“– Σας παρακαλώ βοηθήστε με κύριε! Έχασα το κινητό μου!! – Και λοιπόν; Πάρε ένα καινούριο.. – Μα όλη μου…