Γνωστό έγινε πριν από λίγες μέρες πως η αγαπημένη σε όλους Nutella τροποποιήθηκε ποσοτικά σε κάποια από τα συστατικά της!
Η υπηρεσία προστασίας καταναλωτών του Αμβούργου, ανακοίνωσε από την προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πως η συνταγή της nutella έχει αλλάξει “μυστικά”.
Για την ακρίβεια, το ποσοστό ζάχαρης που περιέχει από 55,9% αυξήθηκε σε 56,3% και το άπαχο γάλα από 7,5% πήγε σε 8,7%, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σκεύασμα είναι πιο ανοιχτόχρωμο.
Οι καταναλωτές με το που έγιναν γνώστες της αλλαγής αυτής, δήλωσαν πως είναι διατεθειμένοι να μποϊκοτάρουν το νέο προϊόν καθώς δεν είναι υγιεινό.
Η εταιρεία Ferrero, σε σχετική ανακοίνωσή της ανέφερε, “Η αλλαγή που έγινε στην συνταγή της Nutella είναι πολλή μικρή. Η περιεκτικότητα σε φουντούκια, κακάο, ζάχαρη και φοινικέλαιο παραμένει ίδια, το μόνο που άλλαξε είναι είναι ότι αντικαταστάθηκε μέρος του ορού γάλακτος με γάλα σε σκόνη, επιτρέποντας μας να βελτιώσουμε συνολικά της ποιότητα του γάλακτος που περιέχει το προϊόν και να πετύχουμε καλύτερη συνοχή της γεύσης ανά τα χρόνια”
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Φορτηγό στη Σεβίλλη, έπεσε πάνω σε αστυνομικό μπλόκο – 6 νεκροί
Εξι άνθρωποι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα, ανάμεσά τους δύο ισπανοί πολιτοφύλακες, κοντά στην Σεβίλλη, όταν φορτηγό έπεσε επάνω σε αστυνομικό μπλόκο,…