Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Αλλαγή στην Ηγεσία της Opel Hellas

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 - 11:15

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas , Γιάννης Πασσάδης, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών στην Opel Hellas  αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία.

Ο κ. Πασσάδης κατέλαβε σημαντικές διευθυντικές θέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην GM/Opel στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, στην Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Ιταλία, στη Μέση Ανατολή και την Γερμανία, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος το 2013.

Τη θέση του παίρνει ένα ικανότατο στέλεχος της εταιρίας, ο  Λεωνίδας Μισαλάκης, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν  Διευθυντής  Πωλήσεων της Opel Hellas. Διαδέχεται τον Γιάννη Πασσάδη στην κορυφή της ιεραρχίας της εταιρείας, με στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Μισαλάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό Industrial Engineering. Ξεκίνησε την καρριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994. Στο δυναμικό της Opel Hellas εντάσσεται το 1997 στο Τμήμα Aftersales ως Περιφεριακός Διεθυντής. Στη συνέχεια αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Manager στο Τμήμα Πωλήσεων. Το 2003 μετακινείται στη Ρώμη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Customer Care & Aftersales Retail Sales Channel για την GM, με ευθύνη τις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Το 2006 επιστρέφει στην Ελλάδα ως Διευθυντής Marketing, θέση στην οποία παραμένει έως το 2014, οπότε και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα σαν  Διευθυντής Πωλήσεων, θέση την οποία διατηρεί έως σήμερα.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: