Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Φεβ 2021
Lifestyle

Άκης Πετρετζίκης: Σίγουρα το επόμενο βήμα στη σχέση μας με τη Demy θα είναι η συγκατοίκηση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Άκης Πετρετζίκης μίλησε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στο People.

Από τη λογιστική στη μαγειρική

Πέρασα στη λογιστική, άντεξα ένα εξάμηνο κι έφυγα. Πήγα στο στρατό και κάθε εξάμηνο επέστρεφα για να δώσω τα μαθήματα. Έκανα την πρακτική μου σε τράπεζα και στα 20 αποφάσισα πως ούτε αυτό μου άρεσε. Με καθαρά λογιστικό τρόπο, όμως, κατέγραψα ποια είναι τα πράγματα που μου αρέσουν, όπως το φαγητό και τα ταξίδια, και με ποια ακριβώς επαγγέλματα συνδυάζονται αυτά. Κάπως έτσι, με “συν” και “πλην”, κατέληξα. Δεν πατούσα, στα λατινικά και στα αρχαία, δεν ασχολιόμουν, αλλά, παρ’ όλα αυτά, δεν είχα κακούς βαθμούς. Έκανα και κοπάνες, ενώ οι απουσίες μου ξεπερνούσαν το όριο. Δεν τις δικαιολογούσαν οι γονείς μου, αλλά την έβρισκα την άκρη μου. Μέχρι το γυμνάσιο ήμουν πιο κλειστός ως χαρακτήρας. Στο λύκειο, που πήρα και το μηχανάκι, πέρασα τη φάση μαγκιάς κι εγώ. Σκουλαρικάκι, ταξιδάκι με φίλους χωρίς να ρωτήσω τους γονείς. Κακό παιδί δεν ήμουν, αλλά μου άρεσαν οι επαναστάσεις. Δούλευα στον πατέρα μου ή ακόμα και σερβιτόρος, για να έχω τα δικά μου λεφτά. Ήθελα να κάνω εγώ κουμάντο στον εαυτό μου. Προσπαθούσα να είμαι μέσα σε όλα στο σχολείο. Όταν είχα μαθηματικά, πήγαινα στην τάξη, όταν αποφασίζαμε να κάνουμε πανικό στο χημείο, ήμουν εκεί, αλλά πάντα είχα μέτρο. Έφτανα μέχρι εκεί που ήθελα. Ήμουν ελεγχόμενος και όχι ακραίος.

Η γνώμη του για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Μου αρέσει που μπορεί να φτιάξει μια πίτα σε είκοσι λεπτά. Το να είσαι καλός στο σπιτικό και παραδοσιακό φαγητό είναι ταλέντο. Έχουμε συναντηθεί, έχουμε μιλήσει και νομίζω πως με συμπαθεί κι εκείνη όσο τη συμπαθώ κι εγώ.

Η σχέση του με τη Demy

Δεν το έκρυψα ποτέ, ούτε νιώθω αμήχανα. Πρώτα απ’ όλα όμως, ο κόσμος με αγάπησε για τη δουλειά μου και γι’ αυτό με βλέπει. Καλύτερα, λοιπόν όταν γράφονται πληροφορίες για μένα, να είναι για τις συνταγές μου. Εκτός αέρα, φυσικά και θα σου μιλήσω για όσα κάνουμε με τη Δήμητρα. Στον αέρα της εκπομπής και θα κοκκινίσω και θα εξαφανιστώ. Ό, τι είναι προσωπικό ας μείνει προσωπικό.

Η συγκατοίκηση

Στη σχέση μου δεν μου αρέσει να σχεδιάζω το επόμενο βήμα. Θα έρθει από μόνο του. Για μένα, εξάλλου, αν συγκατοικήσεις με κάποιον, είναι σαν να παντρεύεσαι. Όχι ότι δεν μένουμε και τώρα μαζί με τη Δήμητρα αλλά ουσιαστικά δεν συγκατοικούμε. Σίγουρα, το επόμενο βήμα στη σχέση μας θα είναι η συγκατοίκηση και το θέλω κι εγώ. Σκοπός είναι να βγει αυθόρμητα και στους δύο. Είναι μια ωραία σχέση, με τα “πάνω” της και τα “κάτω” της. Τη στενοχωρώ, όπως ένα αγόρι τη φίλη του κι εκείνη με στενοχωρεί, όπως ένα κορίτσι το φίλο του. Εξάλλου όταν μια σχέση δεν έχει τα “πάνω” και τα “κάτω” της, λένε πως υπάρχει πρόβλημα. Είναι σαν να μην αγαπάς τον άλλο.

Το μυστικό του που μοιράζεται μαζί μας

Πολλές φορές αυτό που με βασανίζει δεν το βγάζω. Μπορεί να φαίνομαι χαρούμενος και να μην είμαι. Όταν πιάνω τηγάνι στο χέρι μου, γίνομαι ξαφνικά άλλος άνθρωπος. Ακόμη και βόμβες να σκάνε δίπλα μου, εκείνη τη στιγμή είμαι σε άλλο πλανήτη. Στη ζωή μου, ωστόσο δεν είμαι “ζαμανφού”. Έχω τις μελαγχολίες μου και τις “νταουνίλες” μου.

Ο Γιώργος και η Φαίη

Δεν τα έχουμε χαλάσει αλλά δεν έχουμε καθημερινή επικοινωνία πια. Φυσικά και μου λείπουν. Ειδικά με τη Φαίη ήμασταν πολύ δεμένοι. Επειδή προϋπήρχε μια πολύ καλή πρόταση από το Mega, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να σκεφτώ ότι θα ακολουθήσω τα παιδιά ούτε άρχισα να ψάχνομαι. Και τώρα, με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μια χαρά νιώθω. Εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ με όποιον κι αν είναι δίπλα μου.

 

Related posts