Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Απρ 2024
Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα με το μεγαλύτερο μυστικό του

Όλες οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Το δικαστήριο ανακοινώνει την απόφασή του στη δίκη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου στα επόμενα επεισόδια της σειράς, την ώρα που η εμμονή του Μιλτιάδη να καταστρέψει τον Δούκα τον οδηγεί ένα βήμα πριν την παράνοια στις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη εκβιάζουν την Ανέτ προκειμένου να εξασφαλίσουν τη σιωπή της για όσα εγκληματικά έχουν κάνει και γνωρίζει η αδερφή των Σεβαστών στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

 

Ο Μιλτιάδης χάνει τον έλεγχο στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Ο Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 10 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δε θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν.

Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 10 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

 

Η Μυρσίνη επισκέπτεται την Ασημίνα και τη Δρόσω

Θα καταφέρει ο Μιλτιάδης να μην βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα; Ο Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό.

Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει στο επεισόδιο της Τρίτης, 11 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη;

Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα στο επεισόδιο της Τρίτης, 11 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Πώς θα ξεγλιστρήσει αυτή τη φορά ο Δούκας, όταν καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της;

 

Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση στις «Άγριες Μέλισσες»

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ στο επεισόδιο της Τετάρτης, 12 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν απ’ τα δεσμά του Δούκα.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της;

Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 12 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

 

Η Ασημίνα διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου

Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν στο επεισόδιο της Πέμπτης, 13 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 13 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια…

 

Related posts