Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ μέσα στο Δρομοκαΐτειο

Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 - 14:51

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μορφή μάστιγας παίρνουν το τελευταίο διάστημα οι ληστρικές επιθέσεις σε ΑΤΜ που επιτήδειοι επιχειρούν να ανατινάξουν, προκειμένου να φύγουν με «γεμάτα» χέρια όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να διαφύγουν της προσοχής των αρχών.

Σ’ αυτήν την περίπτωση, άγνωστοι πλησίασαν το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) εντός του προαυλίου χώρου στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στις 4 τα ξημερώματα, καταφέρνοντας να περάσουν δίχως να υποπέσουν στην αντίληψη του φύλακα και με μείγμα αερίου,  με την μέθοδο «PLOFKRAAK» επιχείρησαν να αδειάσουν το περιεχόμενο του.

Όπως ήταν φυσικό, η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε τρομερή αναστάτωση, όμως οι δράστες τελικώς δεν πέτυχαν τον σκοπό τους, καθώς το επίπεδο της ανατίναξης ήταν πιο ισχυρό απ’ ότι περίμεναν, με αποτέλεσμα το μηχάνημα να καταστραφεί ολοσχερώς και να τραπούν άπραγοι σε φυγή.

Ακολούθησαν έρευνες από τους άνδρες της ασφάλειας που κατέφθασαν στο σημείο, όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ στη συνέχεια θα έχουν στη διάθεση τους και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να τους ταυτοποιήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άγνωστοι δράστες είχαν επιχειρήσει ξανά στις 27 Μαϊού να ανατινάξουν ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου.Μετά την έκρηξη οι δράστες απείλησαν τον θυρωρό, ο οποίος έτρεξε στο σημείο ακούγοντας τον κρότο, και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: