Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Οκτ 2021
Media

Αφόρητη ζέστη – Προσοχή στις μετακινήσεις  σας

Η συνεχιζόμενη απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ και το πρόβλημα με τα σκουπίδια, οι κυβερνητικές κινήσεις και η στάση των απεργών, καθώς και η αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση,  κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η πολιτική κόντρα με αφορμή την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, οι εξελίξεις στην υπόθεση της εμπλοκής του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην υπόθεση  του «Noor 1», οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί και οι κινήσεις για την επόμενη μέρα,  η συνάντηση Τσίπρα – Ρέγκλινγκ και η προτροπή των εκπροσώπων των θεσμών για υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, η πρόσκληση του Κυρ. Μητσοτάκη προς επενδυτές από το βήμα του Economist, ο σχεδιασμός της Φώφης Γεννηματά, το ζήτημα με τις αμοιβές των στελεχών του υπερταμείου, το παρασκήνιο στη σύνοδο για το Κυπριακό, η πτώση στις τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα, η αύξηση των καταθέσεων στις τράπεζες τον Μάιο, ο καύσωνας, ο νόμος για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων,  καθώς  και οι αποκαλύψεις για ατασθαλίες στον ΕΦΚΑ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Έκλεψαν 250.000.000 € από τους συνταξιούχους – Λανθασμένος υπολογισμός κρατήσεων από 2010 έως 2016 για 100.000 δικαιούχους – Ελπίδες να πάρουν πίσω από 1.000 έως 3.000 € κατά μέσο όρο.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Μισθοί – πρόκληση στο υπερταμείο – 22.500 ευρώ τον μήνα στην διευθύνουσα σύμβουλο σε εποχή φτώχειας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Αυθαίρετα: Τα μυστικά του νέου νόμου – Τι αλλάζει στη διαδικασία και στα πρόστιμα νομιμοποίησης – Οι εκπτώσεις στα πρόστιμα θα φτάνουν κλιμακωτά έως 60% ενώ η εξόφληση θα γίνεται σε 80 αντί για 60 δόσεις.

Η ΑΥΓΗ: Στρατηγική δολιοφθοράς από ΝΔ και δορυφόρους – Μετά τη διάψευση των προσδοκιών για «ατύχημα» – Σε εφαρμογή το σχέδιο «Βρώμικες πόλεις» με παρακίνηση για απεργιακές κινητοποιήσεις στις υπηρεσίες καθαριότητας της Αυτοδιοίκησης – Απόπειρα να προκληθεί ένταση στα Εξάρχεια με μοχλό συνδικαλιστική οργάνωση αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ) – Επιχείρηση χειραγώγησης της Δικαιοσύνης σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  7 χρόνια μνημόνια… και ακόμα στα μισά του δρόμου – Οι δανειστές δεν φείδονται επαίνων για την πρόοδο της χώρας, ωστόσο απαιτούν συνέχιση των «μεταρρυθμίσεων».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Plan B για τα σκουπίδια – «Επίταξη» με δικαστική απόφαση, αν δεν λυθεί άμεσα η απεργία .

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Ο λαός να στηρίξει τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά – Συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους Δήμους – ΚΚΕ: Ευθύνη του κράτους η αποκομιδή και η διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς ιδιώτες και χαράτσια – Γυρίστε την πλάτη στον «κοινωνικό αυτοματισμό», που καλλιεργούν κυβέρνηση, ΝΔ και τα άλλα κόμματα.

ΤΑ ΝΕΑ  : Πλειστηριασμοί: Τσουνάμι χτυπά την πρώτη κατοικία – Από τα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», πεδίο μάχης τα Ειρηνοδικεία.

*** Ο καύσωνας απειλεί ζωές και υποδομές – Η ΔΕΗ στο όριο

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Έως και μια δεκαετία η φορολογική μνήμα- Παραγραφή- Πως το όριο της πενταετίας που επιβάλλει το ΣτΕ μπορεί να διπλασιαστεί.

Το ΠΟΝΤΙΚΙ :  Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα φιλοξενεί φωτομοντάζ με όγκους σκουπιδιών και προβάλλει «χτύπημα» σύμφωνα με το οποίο: «Το τραγούδι του Νικόλα Άσιμου «Μπαγάσας»  είναι ένα από τα τρία που αφαιρέθηκαν από τη διδακτέα ύλη των Θρησκευτικών κατόπιν απαίτησης της Εκκλησίας».

Related posts