Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Σεπ 2021
Ελλάδα

«Αφήστε το άρωμα του καλοκαιριού να πλημμυρίσει το σπίτι σας»

Το σπίτι μας αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητας μας, αφού διεκδικεί ένα μεγάλο μέρος του 24ώρου μας. Για το λόγο αυτό, απαιτεί την προσοχή και την φροντίδα μας, αφού όλοι μας  έχουμε ανάγκη να εστιάζουμε σε ότι μας χαρίζει ευτυχία & ηρεμία. 

Η διακόσμηση του σπιτιού μας, αντανακλά αλλά και επηρεάζει τη διάθεση μας. Για αυτό το λόγο, επιβάλλεται ανά διαστήματα να κάνουμε αλλαγές, δίνοντας μία πνοή ανανέωσης που μπορεί να εκφράζει ή να εναρμονίζεται με την εκάστοτε εποχή.

Το καλοκαίρι, είναι η ιδανική εποχή για αλλαγές στο χώρο μας και αυτό γιατί δεν αποτελεί μία απλή εποχή, αλλά είναι ιδέα. Είναι η αίσθηση ξεγνοιασιάς και χαλαρότητας. Είναι η διάθεση για ξεκούραση και ηρεμία.

Αυτή την αίσθηση και την ανάλαφρη διάθεση που μας δημιουργεί το καλοκαίρι επιθυμούμε να τη φέρουμε μέσα στο σπίτι μας και γιατί όχι να τη διατηρήσουμε όλο το χρόνο.

Έτσι διακοσμητικά αντικείμενα με χρώματα της θάλασσας, ανάλαφρα ανοιχτόχρωμα ριχτάρια, αναπαυτικές μαξιλάρες, είναι μερικά μόνο στοιχεία, που αμέσως μεταμορφώνουν το χώρο ενώ αναβαθμίζουν το design και την αισθητική διαχέοντας άρωμα καλοκαιριού σε κάθε δωμάτιο.

Επιπρόσθετα τα χρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση μας και τη διάθεση μας. Είτε πρόκειται για τοίχους, είτε για έπιπλα, επιλέξτε δροσερά και ανάλαφρα παστέλ χρώματα, ενώ το κλασσικό βαθύ μπλε της θάλασσας θα σας ζωντανέψει μνήμες και καλοκαιρινά αρώματα.

Είτε σκοπεύετε να πάτε διακοπές, είτε να μείνετε στην πόλη, μπορείτε εύκολα να φέρετε το καλοκαίρι στο χώρο σας.

Σε κάθε περίπτωση για να νιώθουμε ευδιάθετοι και χαλαροί χρειαζόμαστε το αίσθημα ασφάλειας που μόνο η Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζει πολύ καλά πώς να μας το προσφέρει. Για το λόγο αυτό σχεδίασε και δημιούργησε την  επιτυχημένη  σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home].

Ασφαλίζοντας το σπίτι μας είναι σαν να ασφαλίζουμε την ίδια τη ζωή μας!

Έτσι μέσα από μια σειρά καινοτόμες λύσεις ασφάλισης όπως αυτές εκφράζονται από τα διαφορετικά πακέτα του Full [Home]: Basic, Extra, Advance και Max το σπίτι θα παραμένει πάντα ο χώρος ηρεμίας και γαλήνης.

Το πρόγραμμα Full [Home], προσφέρει την ιδανική λύση ασφάλισης κατοικίας αφού παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με αυξημένα όρια αποζημίωσης αλλά και με προσθήκη νέων σύγχρονων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Το Full [Home], ως καινοτόμο και με σαφή υπεροχή πρόγραμμα ασφάλισης, καλύπτει τους συχνούς κινδύνους κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα χιόνι και ανεμοθύελλα.

Επιπλέον αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές  με αυξημένα όρια κάλυψης.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, με προσιτό κόστος.

Το πρόγραμμα Full [Home]  προσφέρει ακόμη και κάλυψη  για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για   ληστεία  πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές  αρχιτεκτόνων και μηχανικών και έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών, καθώς και  για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων διασφαλίζοντας  την ηρεμία  της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας www.ethniki–asfalistiki.gr

 

Related posts