Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω… Βέμερ!

Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 - 18:14

-a Μέγεθος κειμένου +A

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τις χρηματικές οφειλές του προς τον Γενς Βέμερ.

Οι «πράσινοι» χρωστάνε περίπου 600.000 ευρώ στον Γερμανό μπακ και η ΕΠΟ ανακοίνωση σήμερα ότι επιβάλει ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της ποινής δεν θα γίνει άμεσα, γεγονός που σημαίνει ότι το τριφύλλι έχει λίγο χρόνο μπροστά του ώστε να κάτσει ξανά στο τραπέζι με τον Βέμερ και να βρουν μια κοινή λύση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: