Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Αδιανόητο: Η ΕΡΤ έδωσε στο κουτί της Πανδώρας 1,5 εκατομμύριο ευρώ

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 - 09:40

-a Μέγεθος κειμένου +A

Είναι φορές που συμβαίνουν γύρω μας πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουμε καθόλου. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης , σε περίοδο που ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει αποφάγια, σε περίοδο που σου κατάσχουν το σπίτι σου για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, η ηγεσία της ΕΡΤ ενέκρινε  1,5 εκατομμύριο ευρώ στο κουτί της Πανδώρας. Δεν κατηγορούμε τον καλό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Τόσα κοστολόγησε τη δουλειά του και τόσα ζήτησε. Το θέμα όμως δεν είναι πόσα ζήτησε και γιατί ο Κώστας Βαξεβάνης αλλά γιατί τα ενέκρινε η ΕΡΤ. Γιατί όπως και αν το κάνουμε τέτοια συμβόλαια μας ζαλίζουν.

Ξέρετε η ΕΡΤ δεν είναι ιδιωτική. Τα χρήματα δεν βρίσκονται από διαφημίσεις. Ίσα ίσα όταν κάποιος προτείνει κάτι καλό για να μπει διαφήμιση στο μαγαζί της Αγίας Παρασκευής, το κοιτούν με μισό μάτι. Η απάντηση είναι : «Ποιότητα θέλουμε, δεν κυνηγάμε τα νούμερα»

Οι φορολογούμενοι πληρώνουν την ΕΡΤ. Οι φορολογούμενοι πληρώνουν την ΕΡΤ και ας μην τη βλέπουν. Γιατί δεν βλέπεται ότι και να κάνουμε. Ο κόσμος πεινάει και αυτοί μας δείχνουν τα ζώα στην Αφρική. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και αυτοί μας λένε ότι έρχονται αυξήσεις.

Μέσα σε τρία χρόνια ενέκρινε  1.5 εκατομμύρια ευρώ για μια εκπομπή. Το 2010 ενέκρινε 360.000 ευρώ, το 2011  διπλασίασε το ποσό σε 716.000 ευρώ. Το 2012 Εκτός αν κάποιοι από τη διοίκηση βοηθάνε τους δικούς τους. Γενικά μιλάω. Για να μην μπερδευόμαστε. Γενικά.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: