Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Αθλητικά

Oμπράντοβιτς: Η καλύτερη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Ο πιο πετυχημένος προπονητής που έχει περάσει από τη χώρα μας. Φέτος κατέκτησε άλλο ένα ευρωπαϊκό, το 4ο με τον Παναθηναϊκό, καθώς και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρεί ότι η φετινή χρονιά είναι η πιο πετυχημένη και κάνει σχέδια για την επόμενη

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δημοσιοποίησε τις σκέψεις του για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου:

“Θα ήθελα να κοουτσάρω τον Βελίτσκοβιτς στον Παναθηναϊκό ή οπουδήποτε αλλού. Είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα να παίξει στην πρώτη πεντάδα οποιασδήποτε ομάδας της Ευρωλίγκας.”

Ο Βελίτσκοβιτς λογικά θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ λόγω της κάκιστης χρονιάς που έκανε και η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά πιθανή. Από εκεί και πέρα ο Ζοτς μίλησε και για τους παίκτες που υπήρχαν στο φετινό ρόστερ:

“Ο Τέπιτς θα παραμείνει σίγουρα, όπως και ο Μάριτς. Ο Τέπιτς άλλωστε είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα συμβόλαιο των Φώτση, Περπέρογλου και Τσαρτσαρή τελείωσαν, αλλά εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Σήμερα ή αύριο, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και αφού αποφασιστεί το μπάτζετ, τότε θα μιλήσουμε για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σχετικά με τους παλιούς, αλλά και τους νέους παίκτες.”

Related posts