Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Κόσμος

Καταδικάστηκε Ιταλός επειδή τράβηξε τα μαλλιά του γιου του!!

«Το δικαστήριο κρίνει ότι αποδείχθηκε πως ο Τζιοβάνι Κολασάντε προκάλεσε εκούσια πόνο στο γιο του, τραβώντας του τα μαλλιά. Η κίνηση αυτή πρέπει να θεωρηθεί επίθεση», εξηγεί το δικαστήριο στην απόφασή του.

 

Ένας Ιταλός καταδικάστηκε σήμερα, Τρίτη, από τη σουηδική δικαιοσύνη για επίθεση, επειδή τράβηξε τα μαλλιά του γιου του ηλικίας 12 ετών σε εστιατόριο της Στοκχόλμης, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του, ανακοίνωσε το δικαστήριο της Στοκχόλμης.

 

«Το δικαστήριο κρίνει ότι αποδείχθηκε πως ο Τζιοβάνι Κολασάντε προκάλεσε εκούσια πόνο στο γιο του, τραβώντας του τα μαλλιά. Η κίνηση αυτή πρέπει να θεωρηθεί επίθεση», εξηγεί το δικαστήριο στην απόφασή του, αντίγραφο της οποίας εξασφάλισε το Γαλλικό Πρακτορείο.

 

Ο Κολασάντε, ο οποίος αρνήθηκε ότι ήθελε να κάνει κακό στο γιο του, καταδικάστηκε στην καταβολή προστίμου 6.600 σουηδικών κορωνών (724 ευρώ).

 

Το 1979 η Σουηδία απαγόρευσε εντελώς τη σωματική τιμωρία των παιδιών. Ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που το έκανε αυτό και η Σουηδοί, οι οποίοι είναι εν γένει αφοσιωμένοι στο νόμο αυτόν, δεν διστάζουν να καταγγέλλουν αυτού του είδους την τιμωρία στην αστυνομία.

 

Ο 45χρονος Κολασάντε επισκεπτόταν οικογενειακά την Στοκχόλμη μαζί με φίλους τον Αύγουστο, όταν όλοι μαζί επισκέφθηκαν ένα εστιατόριο με σουηδική κουζίνα.

 

Ο γιος του Μικέλε ήθελε να φύγει από το εστιατόριο, λέγοντας ότι προτιμάει να φάει πίτσα. Για να τον κρατήσει, ο πατέρας τον έπιασε από τα μαλλιά.

 

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν τότε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε αμέσως τον Ιταλό τουρίστα.

Kathimerini.gr

 

 

Related posts