Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

7 εκατομμύρια επιβάτες  ανακοίνωσε η RYANAIR

Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 - 09:28

-a Μέγεθος κειμένου +A

ryanair

 

Στις 20 Απριλίου 2017 η  Ryanair, γιόρτασε  τη  διακίνηση 7 εκατομμυρίων επιβατών από/προς την Αθήνα, από την πρώτη της πτήση τον Απρίλιο του 2014. Ταυτόχρονα η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε ότι φέτος θα προσθέσει  19 καλοκαιρινά δρομολόγια από την Αθήνα, συμβάλλοντας στην διακίνηση 3.4 εκ πελατών.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει για το 2017:

  • 1 νέο δρομολόγιο προς Σόφια (καθημερινό)
  • Περισσότερες πτήσεις προς Χανιά (25 εβδομαδιαίες) και Μύκονο (1 καθημερινή)
  • 19 δρομολόγια σε σύνολο
  • 202 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • 3.4 εκ πελάτες ανά έτος
  • 2,600 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Δήμητρα-Απατσίδου μικρη-RyanairΗ Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια  μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την διακίνηση 7 εκατομμυρίων επιβατών στον ΔΑΑ, από την πρώτη μας πτήση τον Απρίλιο του 2014. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, θα μεταφέρουμε αυτόν τον χρόνο 3.4 εκατομμύρια πελάτες, στηρίζοντας παράλληλα 2,600 παράπλευρες θέσεις εργασίας στην Αθήνα. Η Ryanair, εξακολουθεί να αναπτύσσει νέα δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα. Για να γιορτάσουμε την διακίνηση 7 εκατομμυρίων πελατών, απελευθερώνουμε ναύλους από 16.99€ διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (24 Απριλίου) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Μάιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε:

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία και την εμπιστοσύνη της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε κατά τα τελευταία έτη ταχεία ανάπτυξη. Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας. ”Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: