Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

637 τα μη κατοικήσιμα κτίσματα στη Μυτιλήνη

Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 - 11:29

-a Μέγεθος κειμένου +A

Εξακόσια τριάντα επτά είναι τα μη κατοικήσιμα κτίσματα από τον σεισμό στη Λέσβο ενώ κατοικήσιμα κρίθηκαν 491 κτίσματα, σύμφωνα με τις συνολικά 1128 αυτοψίες που διενεργήθηκαν από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα.

Από το σύνολο των αυτοψιών, 975 αφορούν κατοικίες, από τις οποίες 446 κρίθηκαν κατοικήσιμες και 529 μη κατοικήσιμες. Οι υπόλοιπες αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους, ιερούς ναούς και λοιπά κτίρια και αποθήκες.

Νερό, γάλα, κρουασάν και φρυγανιές στους σεισμοπαθείς από αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της νότιας Λέσβου, μετέφερε σήμερα στη Μυτιλήνη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αποδεχόμενη σχετική πρόταση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων δια των προσκόπων της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, σήμερα έφθασαν και ήδη παραδόθηκαν στο δήμο Λέσβου, τα παρακάτω προϊόντα: 9.500 μπουκάλια νερό 1,5 λίτρου, 14.000 κρουασάν, 2.100 κουτιά γάλα εβαπορέ και 1450 πακέτα φρυγανιές. Με την κίνησή της αυτή, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ καλύπτει μεγάλος μέρος των αναγκών σίτισης των σεισμοπαθών της Βρίσας, αλλά και των άλλων χωριών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Με ανακοίνωσή τους σήμερα το απόγευμα, οι πρόσκοποι της Λέσβου ευχαριστούν τις εταιρείες που φρόντισαν για την αποστολή και την μεταφορά των προϊόντων και επαναλαμβάνουν «πως είναι έτοιμοι να παρέμβουν, εφόσον και οπότε τους ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε όφελος της κοινωνίας, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος του νησιού».

ΑΠΕ_ΜΠΕΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: