Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

46 οδηγοί στο 5ο TRC & DGC στην Σπάρτη

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 - 10:23

-a Μέγεθος κειμένου +A

Με 46 οδηγούς  να έχουν δηλώσει συμμετοχή θα διαξευχθεί, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτέμβρη, στις όμορφες Καρυές Σπάρτης ο 5ος Γύρος του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης Χώματος 2017 , το γνωστό πια TRC . Την οργανωτική ευθύνη έχει η τοπική Λέσχη Λ.Α. Σπάρτης με την συνδρομή της Α.Λ.Α.Κορινθίας .

Η νέα χωμάτινη διαδρομή  των 2χλμ, δέχτηκε τις απαραίτητες βελτιώσεις για να υποδεχτεί το TRC αλλά και τον 2o αγώνα του  Dirt Games Challenge 2017 . Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή έγινε σε μια έκταση 400 στεμμάτων με την πρωτοβουλία της Λ.Α.Σ και την συνδρομή του Δήμου Σπάρτης ,έχει όλων των μορφών τις στροφές, με γνώμονα την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών αλλά και το ελάχιστο κόστος από πλευράς φθορών των οχημάτων.Όλη η διαδρομή είναι επίπεδη, με άριστο οδόστρωμα και ο θεατής βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο.

Στην ανατομία των συμμετοχών από τους 46 συμμετέχοντες υπάρχουν 16 χωμάτινες φόρμουλες με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών , αλλά και νέες συμμετοχές δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που τελικά έχει αυτή η μορφή των αγώνων.

Από την Λέσχη της Σπάρτης θα συμμετέχουν , ο Πρωταθλητής  Λάμπρος Αθανασούλας, με  SR Kartcross 600cc, και θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στο DGC  ενώ για πρώτη φορά θα πάρει μέρος ο Κοσμάς  Βαρθαλίτης  από την Σύρο και θα αγωνιστεί στην ΟPEN.

Στις κατηγορίες των αυτοκινήτων που ο θεσμός του TRC μετρά ήδη 4 συναντήσεις το ενδιαφέρον είναι στα <<κόκκινα>> με τους πρωταγωνιστές να προετοιμάζονται για δυνατές μάχες με το χρονόμετρο. Στην μικρή κατηγορία θα έχουμε τον δικό μας Παναγιώτη Χαιδά (Toyota Yaris ) , που έχει πλέον αποδείξει την ταχύτητα του και είναι από τα φαβορί για την νίκη .Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της πίστας ο τεχνικός και ο διοικητικός έλεγχος, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν τις αναγνωρίσεις τους στη διαδρομή οι συμμετέχοντες. Η δράση αρχίζει την Κυριακή το πρωί, με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 09:30. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε οδηγός θα πραγματοποιεί ένα γύρο στην πίστα από τους συνολικά τέσσερις, για να δώσει τη σειρά του στον επόμενο.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: