Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Απρ 2024
Αθλητικά

Συναντηθήκαν στο Μαξίμου Αλέξης Τσίπρας-Πρωταθλητές Ευρώπης 2004

 
tsip1-400x200Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα,  με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/11) στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο συζήτησης το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το παρών έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ την ομάδα του 2004 εκπροσώπησαν οι Τσιάρτας, Μπασινάς, Φύσσας και Σεϊταρίδης.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μίλησαν με τον πρωθυπουργό, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους εκεί και τους είπε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της σημερινής συνάντησης. Ο λόγος είναι απλός, δεν είναι κάτι σύνθετο. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό.
Έχουμε μια μεγάλη αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές, διότι αυτό ζητά η ελληνική κοινωνία και ο φίλαθλος κόσμος”.
Ο Βασίλης Τσιάρτας, ανέφερε απο την πλευρά των παικτών “δεχτήκαμε την πρόσκληση σας. Αφουγκραζόμαστε όλο αυτό το οποίο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και έχουμε την διάθεση να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε μαζί κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορεί να προκύψει”.
Στο τέλος της συνάντησης, έκανε μια δήλωση ο Βασίλης Τσιάρτας: “Έγινε μία καλή κουβέντα. Φαίνεται οτι η Πολιτεία έχει την βούληση και την διάθεση να αλλάξει πράγματα”,ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί να υπάρξει τρόπος αντιμετώπισης της όλης κατάστασης, απάντησε: “Όλα αντιμετωπίζονται. Μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται”. Τέλος, για το αν τους έγινε πρόταση για κάποιο ρόλο, ανέφερε πως “έγινε μία γενικότερη κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο”.
Ας ελπίσουμε η συνάντηση αυτή να είναι η αρχή για την ” άνθιση” του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 

Related posts