Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Ιούλ 2020
Media

331 ευρώ καθαρά οι μηνιαίες αποδοχές για 587.924 άτομα

TaNeaI

Κρίση προσανατολισμού από την υποχώρηση σε ομαδικές απολύσεις, απεργίες και λοκ άουτ’

Το άρθρο του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην «Εφ.Συν.» με τίτλο: «Ευρώπη ¨πολλαπλών ταχυτήτων¨ ή ¨πολλαπλών επιλογών¨»; , οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης,  οι διεργασίες στο εσωτερικό της κυβέρνησης όσον αφορά στα εργασιακά, καθώς και η κορύφωση της έντασης στις σχέσεις Τουρκίας – Ολλανδίας καθώς και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου.  Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι προτεινόμενες αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας και οι αντιδράσεις που προκαλούν, τα συνταξιοδοτικά και οι καθυστερήσεις στην απονομή συντάξεων, εξαιτίας ελλείψεων προσωπικού, οι σχέσεις κράτους Εκκλησίας και οι τριβές για τα Θρησκευτικά, οι κινήσεις του Στ. Θεοδωράκη προς τη ΝΔ, η αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων που έβαλαν λουκέτο στο πρώτο δίμηνο του 2017, οι νέες ρυθμίσεις χρεών από τη  ΔΕΗ μέχρι 31 Μαΐου, η σταδιακή  αποπεράτωση των έργων στους αυτοκινητοδρόμους καθώς και το νέο πρόγραμμα  για τους παιδικούς σταθμούς που θα είναι  δωρεάν για όλους.

 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ερντογάν με… χαντζάρα κατά της Ευρώπης – Αγριεύει επικίνδυνα η κόντρα της Τουρκίας με Ολλανδούς, Γερμανούς και Γάλλους  – Το τείχος που υψώθηκε κατά του «σουλτάνου» προκαλεί απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν άφησαν να προσγειωθεί το αεροπλάνο του Τσαβούσογλου στο Ρότερνταμ, ενώ απελάθηκε η υπ. Οικογενειακών Υποθέσεων! «Είστε ναζί» απάντησε η Άγκυρα – Ιερό πόλεμο κατά των Χριστιανών ζητεί Δημ. Σύμβουλος στη Θράκη.

ΕΘΝΟΣ: Παιδικοί σταθμοί δωρεάν για όλους – Όλα τα παιδιά άνω των τριών ετών θα γίνονται δεκτά – Το πρόγραμμα με ετήσιο προϋπολογισμό 500 εκατ. ευρώ, έχει την έγκριση των θεσμών. Θα εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 σε δημόσιους και δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και περιλαμβάνεται στα αντίμετρα. Επεκτείνονται τα σχολικά γεύματα για να καλύψουν 300.000 μαθητές δημοτικού. Επιδόματα και σε οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά.

StarPressIΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Ολλανδο-τουρκικός «πόλεμος της τουλίπας» – Έρχονται: Ανατροπή Ερντογάν, πόλεμος στο Αιγαίο, διάλυση της Τουρκίας – Η απέλαση της τουρκάλας υπουργού έφερε ρήξη Τουρκίας – Ευρώπης – Στρατηγός Κωνσταντίνος Φράγκος: Η κλεπτομανής συντεχνία των πολιτικών μας πουλάει παραμύθια!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Σύνταξη στα 59 με τα νέα όρια ηλικίας – 500.000 ασφαλισμένοι «κλειδώνουν» έξοδο έως το 2020.

ΕΣΤΙΑ : 200.000 διορισμούς σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Άλωσις του κράτους με οκτάμηνες συμβάσεις.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Ο Eρντογάν προκαλεί, η Ευρώπη διχάζεται – Λεονταρισμοί Άγκυρας – Χάγης με το βλέμμα στις επικείμενες κάλπες – Κλιμάκωση απειλών από τον Τούρκο Πρόεδρο κατά της Δύσης. Χωρίς περιορισμούς μίλησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Γαλλία.

ΤΑ ΝΕΑ  : Εργασιακό βέρτιγκο χτύπησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Κρίση προσανατολισμού από την υποχώρηση σε ομαδικές απολύσεις, απεργίες και λοκ άουτ’

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ «Νάρκη» η αβεβαιότητα – Προβληματισμός σχετικά με το κατ΄απόσο θα καταστεί εφικτός ο στόχος για ανάπτυξη 2,7% μέσα στο 2017 – Τι δείχνει η πορεία βασικών δεικτών που επηρεάζουν το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν στο α’ τρίμηνο.Φτωχοί εργαζόμενοι: Αυξάνονται οι φτωχοί εργαζόμενοι – Κάτω από το όριο κοινωνικού αποκλεισμού εκατοντάδες χιλιάδες απασχολούμενοι – 331 ευρώ καθαρά οι μηνιαίες αποδοχές για 587.924 άτομα το Μάιο

Related posts