Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Ιούν 2024
SLIDER

31 Μαΐου–6 Ιουνίου:Η πρώτη έκλειψη του Καλοκαιριού,φέρνει εντάσεις που δύσκολα ελέγχονται

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας ασκήσει μία εσωτερική πίεση, που θα σας ωθήσει πολλές φορές να λέτε ή να κάνετε πράγματα, που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Την Παρασκευή στις 5/6, λόγο της έκλειψης Σελήνης, στο ζώδιο του Τοξότη, θα νιώσετε ότι όλα είναι εναντίον σας, εφόσον δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ήρεμα με τους άλλους. Την ίδια μέρα θα διογκώνονται τα γεγονότα και οι σκέψεις σας, με αποτέλεσμα, αν δεν προσέξετε, να πάρετε λάθος αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε έντονα με οικονομικά θέματα, αλλά και θα προσπαθήσετε να [νοικοκυρέψετε] την προσωπική σας ζωή. Από την Τρίτη θα σκέφτεστε ένα ζήτημα που θα αφορά μία επαγγελματική σας κίνηση, όπου θα σας γεμίζει με ανασφάλειες, λόγο ότι δεν θα είστε απόλυτα σίγουροι για ότι πάτε να κάνετε. Και επειδή αυτές οι μέρες δεν είναι και οι πιο εύκολες, δεν είναι απαραίτητο να πάρετε τώρα μία οριστική απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε να ασχοληθείτε έντονα με τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι η στιγμή που θα στραφεί όλη σας η προσοχή στις συνεργασίες σας και την προσωπική σας ζωή, καθώς το άγχος και οι εντάσεις θα σας επηρεάσουν στον μέγιστο βαθμό. Τα επαγγελματικά σας θα σας αγχώνουν και απαιτούν μεγάλο μέρος της ενέργεια σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα αντιμετωπίσετε εντάσεις, για αυτό το λόγο ρίξτε τους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σας φέρνει αντιμέτωπους με ζητήματα εργασίας και υγείας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση, τους οποιασδήποτε κραδασμούς συμβούν στην ζωή σας αυτή την περίοδο, βάζοντας την λογική να πρυτανεύσει, ώστε να μην εκτεθείτε με λόγια και πράξεις που δεν σας ταιριάζουν. Τα συναισθήματα σας θα είναι εγκλωβισμένα και δεν θα πρέπει να μην αναμασάτε παλιές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες μην αφήσετε να σας επηρεάζουν σε υπερθετικό βαθμό οι καταστάσεις που αφορούν άλλα πρόσωπα. Επίσης φροντίστε τα οικονομικά σας με σύνεση και απομακρυνθείτε από κάθε κατάσταση αμφιβόλου αποτελέσματος που μπορεί να σας ταράξει την εμπιστοσύνη στην συναισθηματική και την οικονομική σας σταθερότητα. Η προσωπική σας ζωή δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και για αυτό βρείτε τις δικές σας δικλίδες ασφάλειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, στις 5 Ιουνίου, σας βάζει σε νέα δεδομένα στους κυριότερους τομείς της ζωής σας. Ο ανταγωνισμός δεν θα λείψει από την καθημερινή σας ζωή, ακόμη και από πρόσωπα που δεν περιμένατε. Η οικογένεια, ο σύντροφος και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, ζητούν από σας αποφάσεις, αλλά μέσα σε περίοδο εντάσεων δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι είναι το πιο σωστό για σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η περίοδος αυτή κρύβει προβλήματα με το περιβάλλον σας και σας ωθεί να πείτε και να κάνετε πράγματα που στην ουσία δεν τα πιστεύετε. Μαζέψτε το θυμό σας και καλλιεργείστε την σύνεση, ιδίως όταν ταξιδεύετε ή μετακινήστε. Για την προσωπική σας ζωή, προβλέπονται επιστροφές προσώπων, που από την μία θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και από την άλλη θα σας προβληματίσουν, καθώς δεν ξέρετε αν πρέπει ή όχι να ξαναμπούν στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει πλέον να αναλάβετε τις υπάρχουσες καταστάσεις με θάρρος. Τις μέρες αυτές ο εγωισμός σας θα είναι αρκετά έντονος και θα πρέπει να μην αφήσετε τις αυτοκαταστροφικές τάσεις, να χαλάσουν κάτι υγιές που μέχρι τώρα υπάρχει στην ζωή σας. Επίσης την Παρασκευή, με την έκλειψη της Σελήνης, θα πρέπει να αποφύγετε να πείτε σκληρά λόγια, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απομακρυνθεί, αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, στις 5/6, αναστατώνει την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Θα βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις, που η διαχείριση τους δεν θα είναι εύκολη, καθώς πολλά απωθημένα και υποθέσεις από το παρελθόν, θα εμπλέκονται σε κάθε σας βήμα. Πολύ πιθανόν σε προσωπικό επίπεδο, να επιστρέψουν πρόσωπα που θα σας γεμίσουν χαρά, αλλά οι μνήμες σας προς αυτά, δεν θα είναι και οι καλύτερες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες για σας, θα είναι μία εσωτερική καταγραφή, που την έχετε ανάγκη και ίσως εν μέρη σας κάνει καλό. Βέβαια θα πρέπει να απομακρυνθείτε από επιβλαβή πρόσωπα που σας ταλαιπωρούν συναισθηματικά και δημιουργούν ασταθής καταστάσεις στην ζωή σας. Η προσοχή σας καλό είναι να την στρέψετε, σε ένα επαγγελματικό παρασκήνιο, που προσπαθεί να σας βλάψει και να σας εκθέσει στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/6, στρέφει την προσοχή σας στο φιλικό σας περιβάλλον και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η προσωπική σας ζωή, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς των ημερών, κάτι που θα σας δώσει παραπάνω ανησυχία και φόβο, αν θα καταφέρετε ή όχι, σε ότι έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας. Καλό είναι να μην μπλέξετε τα οικονομικά σας, με την προσωπική σας ζωή, γιατί κάτι από τα δύο θα χάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας αυτές οι μέρες, θα είναι καθοριστικές για πολλά θέματα που σας απασχολούν. Η Έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, ταρακουνά την επιφανειακή ηρεμία που είχατε αυτό το διάστημα και σας δημιουργεί εντάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, πνίγεται σε ένα περιβάλλον που δεν του αρμόζει και βγάζει τις κακές του ιδιότητες, με αποτέλεσμα να μην ελέγχετε τις αντιδράσεις σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts