Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
11 Μαΐ 2021
SLIDER

23–29 Φεβρουαρίου:Είναι μία καλή χρονική περίοδος για να αξιοποιηθούν ευκαιρίες

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 23/2, θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα για κάθε θέμα που σας αφορά και σας απασχολεί. Οι λύσεις των καταστάσεων είναι πλέον πολύ κοντά και ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα ταρακουνηθείτε από τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και θα σας αφυπνίσουν, σίγουρα για το καλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και ίσως επανεξετάσετε κάποια σχέδια που κάνατε για το μέλλον. Οι φιλικές σας σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, εφόσον μπορεί και να παρουσιαστούν νέες γνωριμίες που θα σας δώσουν μία ξεχωριστή ώθηση στην καθημερινότητα σας. Προσοχή βέβαια στις αποφάσεις σας, λόγο ανάδρομου Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη, θα παρουσιάσει νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας, ακόμη και αν νιώθετε ότι η στιγμή αυτή δεν είναι και η πιο κατάλληλη για αλλαγές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε σίγουρα κάποιες αναστατώσεις στην κοινωνική σας εικόνα, που μακροπρόθεσμα θα σας βοηθήσουν να μπείτε στις ισορροπίες που μέχρι τώρα δεν ήσασταν εκπαιδευμένοι να δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 23/2, θα σας ευνοήσει, εφόσον βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο με το δικό σας, αυτό των Ιχθύων. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας και να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί για ένα διάστημα. Εσείς που σπουδάζετε ή έχετε πνευματικές εργασίες, θα δεχτείτε μία αρκετά μεγάλη επιτυχία, το επόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 23/2, θα σας επηρεάσει το επόμενο διάστημα στα οικονομικά σας, αλλά και σε σχέσεις που για κάποιους λόγους νιώθετε μία εξάρτηση. Καλό είναι αυτό το διάστημα μην κάνετε συμφωνίες που εμπλέκονται οικονομικές συναλλαγές, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αθετήσετε τον λόγο σας, ή να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που συμφωνήσατε εξ αρχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στο πολικό σας ζώδιο, θα επηρεάσει σημαντικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποιες συναισθηματικές διεκδικήσεις από πρόσωπα που υπήρξαν στο παρελθόν σημαντικό κεφάλαιο για σας. Είναι επίσης μία περίοδος που θα ανανεώσετε τις σκέψεις σας και θα ακολουθήσετε ένα νέο μοντέλο έκφρασης, που αφορά την συμπεριφορά σας απέναντι στα πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη θα σας επηρεάσει σημαντικά στην καθημερινότητά σας, αλλά και στον εργασιακό σας χώρο. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι αποφάσεις σας θα πρέπει να περιμένουν για λίγο, εφόσον οι επόμενες μέρες θα διαμορφώσουν το επαγγελματικό τοπίο και όχι μόνο. Επίσης μην εκπλαγείτε, αν σας κάνουν μία πρόταση, που πραγματικά θα σας ανανεώσει μέσα από τις οικονομικές παροχές που θα την ακολουθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στους Ιχθύες στις 23/2, θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, την δημιουργικότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Έτσι αυτή την περίοδο να περιμένετε καινούριες συνθήκες στις συναισθηματικές σας αναζητήσεις, αλλά και εσείς που είστε γονείς θα βάλετε καινούρια δεδομένα στις σχέσεις με τα παιδιά σας, μετά από μία περίοδο που οι καταστάσεις το απαιτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζει την οικογενειακή ζωή και τις σχέσεις με τους οικείους σας. Υπάρχει η πιθανότητα τώρα να σκεφτείτε για μία μετακόμιση ή αλλαγή τόπου κατοικίας. Μπορεί να πάρετε μία από κοινού απόφαση με τον σύντροφό σας, για να εργαστείτε αρκετά πιο μακριά από τον τόπο που μέχρι τώρα είσαστε. Βέβαια υπάρχει μία τάση να υπερβάλλετε σε αυτά που λέτε ή σκέφτεστε και καλό είναι να το μετριάσετε, για να μην κουράσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί, λόγο κακής συνεννόησης και παρεξηγήσεων. Ίσως να μην είστε αυτή την περίοδο αρκετά ξεκάθαροι στον λόγο σας και σε ότι πρεσβεύετε, οπότε και οι αντιδράσεις των άλλων προς εσάς θα είναι ανάλογες. Πολλά θέματα πάντως θα επανεξεταστούν και θα τεθούν νέοι όροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο οι υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες θα δονούνται θετικά με αυτή την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Τα οικονομικά σας θα γίνουν πόλος έλξης και νέα σχέδια θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι η αυξημένη εγωκεντρική στάση που έχετε, για να διεκδικείτε το κάθε τι.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, εφόσον η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί τις πιο κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Επίσης οι αναφορές στο παρελθόν αυτή την περίοδο θα είναι έντονες και πολύ βοηθητικές για όλα τα νέα σας ανοίγματα, σε κάθε τομέα. Η τάση που θα έχετε για να αναλύετε τις καταστάσεις, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts