Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Με 21 συμμετοχές η JETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 - 09:46

-a Μέγεθος κειμένου +A

Το Σαββατοκύριακο (16-17/9) η διοργανώτρια Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θα υποδεχθεί 21 αγωνιζόμενους στη γνωστή  Ανάβαση Μοσχοκαρυάς. Ο αγώνας που είναι ο  5ος γύρος  του Πανελληνίου Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς θεατές αφού η ανάβαση αυτή είναι από τις πιο όμορφες. Στην SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς, χρειάζεται σωστή προετοιμασία. Η  τεχνική κλασσική διαδρομή των 3,3 χιλιομέτρων, δημιουργούν ένα συνδυασμό που υπόσχεται όμορφο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα ξαναζήσουν αυτήν την τόσο δημοφιλή Ανάβαση.

Η Ομάδα Ε είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές (9), ενώ από 5 έχει η Κατηγορία Ν και η Formula Saloon, και δύο η Κατηγορία Α . Στη Formula Saloon περιλαμβάνονται δύο ατμοσφαιρικά δικίνητα της FSA και τρία δικίνητα Turbo παραγωγής (FST2), όπου εμπίπτει και ένα Skoda Fabia – που, όπως είχε προαναγγείλει το σωματείο Α.Λ.Α.Λ., θα αγωνιστεί ακολουθώντας τον κανονισμό του Ενιαίου Πρωταθλήματος Skoda.

Στο πλευρό της διοργανώτριας αγωνιστικής λέσχης είναι  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος διά της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, προεξάρχοντος του Αντιπεριφερειάρχη Ευθύμιου Καραΐσκου, που «επιστράτευσε» τις τεχνικές της υπηρεσίες για την ασφαλτόστρωση περίπου 2,5 στρεμμάτων εκατέρωθεν της εισόδου του warm up. Με την διαπλάτυνση αυτή προσφέρεται, έτσι, περισσότερος και χρηστικότερος χώρος στα pits, διευκολύνοντας το έργο των συμμετεχόντων και την ψυχαγωγία των θεατών.

Παράλληλα με την Περιφέρεια και τη στήριξη των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής μέσω του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ο αγώνας χαίρει και της αρωγής και πολύπλευρης βοήθειας του μεγάλου οικοδεσπότη Δήμου Λαμίας, καθώς και της πολύτιμης παρουσίας της SEAJETS, μεγάλου χορηγού της 19ης Ανάβασης Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς.

Θυμίζουμε ότι ο χώρος του Διοικητικού και Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου, τα pits, ο χώρος προθέρμανσης (warm up) και το σημείο εκκίνησης του αγώνα θα βρίσκονται στον οικισμό των Στυρφάκων. Για το Σάββατο 16/9 είναι προγραμματισμένες οι δοκιμές των αγωνιζόμενων (στις 14:00) και για την Κυριακή 17/9 ο αγώνας (στις 11:00 π.μ.).

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θα προσφέρει «ζωντανή» ενημέρωση μέσω της επίσημης σελίδας Facebook του Σωματείου, ενώ τα αποτελέσματα θα μπορείτε να τα βρίσκετε στην ιστοσελίδα www.alal.gr.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: