Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Ιαν 2021
SLIDER

2021:Χρονιά σταθμός για την ανθρωπότητα

Συμβουλές από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η χρονιά θα μας οδηγήσει σταδιακά στη Νέα εποχή. ‘Ενα νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας, που στην αρχή θα ταράξει τα κοινωνικά κατεστημένα και ιδίως τους ανθρώπους που κατευθύνονται από την ύλη και την κατοχή του πλούτου.

Η Μεγάλη σύνοδος των δύο πλανητών, του Δία και του Κρόνου, στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 21/12/2020 και ώρα Ελλάδας 20. 21, ακριβώς απάνω [ στο χειμερινό ηλιοστάσιο ], είναι μία πρώτη ένδειξη, ότι στο σύνολο της η ανθρωπότητα, θα μπει σε έναν νέο εικοσαετή κύκλο, που θα καθορίζεται με την αντίσταση του παλιού απέναντι στις νέες κατευθύνσεις.

Η ίδια σύνοδος, στο ίδιο ζώδιο, θα ξανασυμβεί το 2400, κάτι που μαρτυρά ότι θα προχωρήσει η ανθρωπότητα επίσημα, στην εποχή του Υδροχόου. Φυσικά δεν θα ζήσουμε εμείς αυτή την περίοδο, αλλά οι επόμενες γενιές.

Το σημαντικό είναι ότι οι ανακατατάξεις θα αρχίσουν από τώρα και θα βλέπουμε ότι τίποτα πλέον δεν θα παραμένει με την ίδια μορφή.

Η ανύψωση της πνευματικότητας και της δικαιοσύνης, στο πανανθρώπινο στερέωμα, θα είναι αυτό που θα φροντίσει εκείνους που θα το καταλάβουν και θα λειτουργούν πλέον, όχι ατομικά, αλλά συλλογικά. Εκείνοι λοιπόν που θα  τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά, εφόσον το σύμπαν θα μας εξελίξει κατ αυτό τον τρόπο, θα είναι οι πνευματικοί [καθοδηγητές], μέσα από την πολιτική, τις επιστήμες, την τεχνολογία, τον πολιτισμό.

Είναι γεγονός ότι ο Κρόνος στην νέα του θέση, το πρώτο διάστημα δεν θα έχει την διάθεση να συνεργαστεί αρμονικά με τους άλλους πλανήτες και κυρίως τον Ουρανό, όπου με την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, [έως το 2026], θα αναζητά τρόπους να αλλάξει το κάθε τι που αφορά [το νοσηρό παρελθόν].

Θα γίνει μία επανάσταση συνείδησης και όχι μία επανάσταση χωρίς αιτία, βάζοντας στο πιο ψηλό σημείο την πνευματική μας αφύπνιση. Το παλιό θα αρχίσει να χάνει την αξία του, όχι όμως εκείνο που λειτουργεί αρμονικά με την νέα εποχή, αλλά εκείνο που αντιστέκεται στην ανθρώπινη εξέλιξη και την δίκαια κατανομή της ύλης.

Μετά τον Φεβρουάριο, θα αρχίσει σταδιακή ανάκαμψη, από τον όγκο των δυσάρεστων γεγονότων και δύσκολων συνθηκών, που μας έχει αφήσει το 2020.

Τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, [Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι], θα δεχτούν μεγαλύτερη ένταση, από τα άλλα ζώδια αυτή την χρονιά και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι άκαμπτα στις αλλαγές, οι κρίσεις στις ζωές τους, θα είναι και περισσότερο έντονες.

ΚΡΙΟΣ:  Μία ανάσα ανανέωσης

Για σας τους Κριούς, η χρονιά 2021, θα είναι μία πραγματικά βοηθητική και ανανεωτική χρονιά. Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει σταδιακά να ανακάμπτει και ότι φύγει από κοντά σας, αυτό το δωδεκάμηνο, θα είναι για να σας απαλλάξει από βάρη που αδυνατούσατε να σηκώσετε.

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, οι αλλαγές θα έρθουν αμέσως μόλις μπει η χρονιά και θα αφορά την συναισθηματική σας ζωή, ενώ θα κατανοήσετε ότι οι εμμονικές σχέσεις δεν έχουν να σας δώσουν τίποτε άλλο, παρά μόνο τα δύσκολα αποτελέσματα των επιλογών σας.

Το 2021 δεν θα υπάρχει προχειρότητα στα σχέδια σας, γιατί έχετε πλέον ωριμάσει με τις αλλεπάλληλες μεταπτώσεις της τύχης, που βιώσατε την περασμένη χρονιά, όπου σας στέρησε την χαρά να ονειρευτείτε και να κάνετε σταθερά σχέδια για το μέλλον. Ήρθε η στιγμή να σας δοθεί η ψυχική δύναμη, ώστε να πάρετε αποφάσεις, που αφορούν τους συνοδοιπόρους σας, αφήνοντας πίσω, τα πρόσωπα που θα αφορούν πλέον το παρελθόν σας.

Οι μήνες που θα είναι απαιτητικοί για σας θα είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Ιούνιος και ο Δεκέμβριος, όπου θα νιώσετε οικονομική αστάθεια και συναισθηματική ανασφάλεια. Προσπαθήστε να αποφύγετε υπερβολές και εγωκεντρικές συμπεριφορές, γιατί θα χάσετε εκτός από χρήματα, την ευκαιρία να γίνετε συμπαθείς σε πρόσωπα κλειδιά, που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν. Το δεύτερο μισό του χρόνου, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας και μέσα από μοιραία γεγονότα θα πάρετε δύναμη, να κλείσετε παλιούς κύκλους σχέσεων, που μέχρι τώρα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Η συμβουλή μου για σας, αυτή την χρονιά, είναι, ότι θα πρέπει να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τις δυνάμεις σας, πνευματικές και σωματικές, μόνο για πρόσωπα και καταστάσεις, που αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε τις αλλαγές

Το 2021 θα αποδειχθεί άλλη μία χρονιά πρόκληση για σας, βάζοντας στην [βολεμένη] σας ζωή, αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα, που δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε. Ο πλανήτης Ουρανός, συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα παραμείνει έως το 2025, κάτι που μαρτυρά ότι θα κατοχυρωθεί ένας νέος τρόπος ζωής σε σας τους σταθερούς του ζωδιακού.

Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, η χρονιά αυτή θα αποδειχθεί ένα car test για γερά νεύρα, όπου οι ανακατατάξεις που θα προκληθούν, θα επηρεάσουν βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως την προσωπική ζωή, την οικογένεια και την επαγγελματική πορεία.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και θα παλεύει με τα νέα δεδομένα της ζωής σας, μέχρι να σας εξαντλήσει και τότε εσείς να πιστέψετε στις δυνάμεις σας και σε ότι θα κερδίσετε μέσα από προσωπικούς αγώνες.

Ο Δίας επίσης θα κάνει το πέρασμα του, από το ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή και νέες γνωριμίες, που θα φροντίσουν κάθε φιλοδοξία σας.

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο, όπου θα πυροδοτηθούν οι ανασφάλειες σας.  Βέβαια αυτή η χρονιά θα σας προσφέρει δυνατότητες, ώστε να δείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να κερδίσετε την αγάπη και την εκτίμηση κάποιων ανθρώπων. Στην καρδιά του Καλοκαιριού, θα υπάρξει μία άνθηση στην προσωπική σας ζωή και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για την επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε γιατί γίνονται τόσες πολλές αλλαγές στην ζωή σας, όταν είχατε μάθει να ζείτε στον σταθερό δικό σας κόσμο. Οι απαντήσεις θα σας δοθούν αργότερα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, βγείτε από τις φυλακές σας, που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η χρονιά των ευκαιριών

Για σας τους Διδύμους, ξεκινά μία εξαιρετικά γόνιμη περίοδος, με αφετηρία λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020. Έτσι η Νέα Χρονιά ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα, που στην ουσία θα αρχίσετε να τα νιώθετε περισσότερο, από τον Φεβρουάριο του 2021 και μετά.

Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η παραμονή του Ουρανού στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα υπάρξουν καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Είναι μία θέση που μαρτυρά ένα δύσκολο παρασκήνιο, με πρόσωπα που τα έχετε εσείς δυναμώσει κατά το παρελθόν.

Κυρίως τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να είστε πολύ υποψιασμένοι με τις καταστάσεις γύρω σας, κυρίως οι γεννημένοι από τις 28/5 έως 4/6.

Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος και ο Δίας, με το πέρασμα τους στο ζώδιο του Υδροχόου, τον Δεκέμβριο του 2020, θα σας δώσουν επιτυχίες σε κάθε επικοινωνιακή σας υπόθεση, σπουδές, ταξίδια, θέματα νομικά και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Νέοι δρόμοι θα ανοίξουν μπροστά σας και θα νιώσετε μία προετοιμασία για σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, που θα ολοκληρωθούν το 2022.

Την περίοδο των γενέθλιων σας, δηλαδή τον Μάιο και τον Ιούνιο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, εφόσον οι δύο εκλείψεις εκείνη την περίοδο, θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις, ή να δεχτείτε μία πίεση που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε χωρίς να εκτεθείτε με λόγια και  συναισθηματικές εκρήξεις.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου, αφορά και πάλι την προσωπική σας ζωή και φανερώνει ένα καινούριο ξεκίνημα, καθοριστικό στην ζωή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Η συμβουλή μου για το 2021 είναι, ότι για σας τους αιώνιους εφήβους, ήρθε η στιγμή να ωριμάσετε μέσα από πολύ καλές συνθήκες, που θα σας δώσει το σύμπαν. Είναι μία καλή ευκαιρία αυτή την χρονιά, να δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται και να βάλετε γερές βάσεις για το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσωτερική αναγέννηση

Το 2021 είναι η χρονιά που θα νιώσετε έντονα τις ουσιαστικές ανάγκες σας, θα αναζητήσετε αυτό που θα σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους και θα βρείτε την δύναμη να βγάλετε από την ζωή σας, τους φόβους και τις ενοχές. Ήρθε λοιπόν η περίοδος της κάθαρσης και της σωστότερης επιλογής ανθρώπων που θα συμπορευτούν μαζί σας.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου επηρεάζει μεταμορφωτικά εσάς του τρίτου κυρίως δεκαημέρου, σε προσωπικό επίπεδο.

Κρόνος και Δίας, από το τέλος του 2020, θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα, όπου θα υπάρχουν μεταβολές, από πολύ καλές περιόδους με ευκαιρίες, αλλά και σε δυσκολότερες, που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και την εμπιστοσύνη που είχατε δείξει σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάιο και Ιούνιο, όπου η κάθε απόφαση, χρειάζεται πρώτα καλή προετοιμασία και απομάκρυνση από πρόσωπα που κρύβουν την πραγματική τους πρόθεση απέναντι σας.

Επίσης τους μήνες, Μάιο – Ιούνιο και Ιούλιο, θα πάρετε μία μικρή γεύση, από την φροντίδα του Δία, [ κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί, 22 – 23 και 24/6 ],όπου θα σας χαριστεί απλόχερα η θετικότητα του, από το ζώδιο των Ιχθύων. Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά για όλους σας, από το Νοέμβριο του 2021. Ο Δεκέμβριος, θα είναι γεμάτος υποσχέσεις και θετικούς κραδασμούς, όπου φαίνεται πως πλησιάζει η νέα πολλά υποσχόμενη επόμενη χρονιά, που είναι για σας, το 2022.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Είναι ευκαιρία το 2021, να κάνετε ένα διάλειμμα, βάζοντας στην άκρη ότι προσπαθεί να σταματήσει την συναισθηματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Η ανοσία που αποκτήσατε τα τελευταία χρόνια, θα σας βοηθήσει να ξεκινήστε το νέο σας ταξίδι, με δύναμη και πολλά χαμόγελα.

Σήμερα δημοσιεύουμε τις συμβουλές για τα τέσσερα  πρώτα ζώδια. Αύριο  την ίδια ώρα θα δημοσιεύσουμε τις συμβουλές  για τα επόμενα τέσσερα και την Παρασκευή θα κλείσουμε την ενότητα με τα τέσσερα τελευταία ζώδια.

Related posts