Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Ιαν 2022
SLIDER

2021:Χρονιά σταθμός για την ανθρωπότητα

Συμβουλές από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η χρονιά θα μας οδηγήσει σταδιακά στη Νέα εποχή. ‘Ένα νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας, που στην αρχή θα ταράξει τα κοινωνικά κατεστημένα και ιδίως τους ανθρώπους που κατευθύνονται από την ύλη και την κατοχή του πλούτου.

Η Μεγάλη σύνοδος των δύο πλανητών, του Δία και του Κρόνου, στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 21/12/2020 και ώρα Ελλάδας 20. 21, ακριβώς απάνω [ στο χειμερινό ηλιοστάσιο ], είναι μία πρώτη ένδειξη, ότι στο σύνολο της η ανθρωπότητα, θα μπει σε έναν νέο εικοσαετή κύκλο, που θα καθορίζεται με την αντίσταση του παλιού απέναντι στις νέες κατευθύνσεις.

Η ίδια σύνοδος, στο ίδιο ζώδιο, θα ξανασυμβεί το 2400, κάτι που μαρτυρά ότι θα προχωρήσει η ανθρωπότητα επίσημα, στην εποχή του Υδροχόου. Φυσικά δεν θα ζήσουμε εμείς αυτή την περίοδο, αλλά οι επόμενες γενιές.

Το σημαντικό είναι ότι οι ανακατατάξεις θα αρχίσουν από τώρα και θα βλέπουμε ότι τίποτα πλέον δεν θα παραμένει με την ίδια μορφή.

Η ανύψωση της πνευματικότητας και της δικαιοσύνης, στο πανανθρώπινο στερέωμα, θα είναι αυτό που θα φροντίσει εκείνους που θα το καταλάβουν και θα λειτουργούν πλέον, όχι ατομικά, αλλά συλλογικά. Εκείνοι λοιπόν που θα  τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά, εφόσον το σύμπαν θα μας εξελίξει κατ αυτό τον τρόπο, θα είναι οι πνευματικοί [καθοδηγητές], μέσα από την πολιτική, τις επιστήμες, την τεχνολογία, τον πολιτισμό.

Είναι γεγονός ότι ο Κρόνος στην νέα του θέση, το πρώτο διάστημα δεν θα έχει την διάθεση να συνεργαστεί αρμονικά με τους άλλους πλανήτες και κυρίως τον Ουρανό, όπου με την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, [έως το 2026], θα αναζητά τρόπους να αλλάξει το κάθε τι που αφορά [το νοσηρό παρελθόν].

Θα γίνει μία επανάσταση συνείδησης και όχι μία επανάσταση χωρίς αιτία, βάζοντας στο πιο ψηλό σημείο την πνευματική μας αφύπνιση. Το παλιό θα αρχίσει να χάνει την αξία του, όχι όμως εκείνο που λειτουργεί αρμονικά με την νέα εποχή, αλλά εκείνο που αντιστέκεται στην ανθρώπινη εξέλιξη και την δίκαια κατανομή της ύλης.

Μετά τον Φεβρουάριο, θα αρχίσει σταδιακή ανάκαμψη, από τον όγκο των δυσάρεστων γεγονότων και δύσκολων συνθηκών, που μας έχει αφήσει το 2020.

Τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, [Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι], θα δεχτούν μεγαλύτερη ένταση, από τα άλλα ζώδια αυτή την χρονιά και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι άκαμπτα στις αλλαγές, οι κρίσεις στις ζωές τους, θα είναι και περισσότερο έντονες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις έχουν την τιμητική τους

Για σας τους Τοξότες, η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι σπουδές και το περιβάλλον σας, θα έχουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άλλες περιόδους της ζωής σας, εφόσον ο Δίας, [πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας], θα κάνει μέχρι το τέλος του 2021, ένα ελπιδοφόρο πέρασμα από το τρίτο Ηλιακό σας σπίτι.

Ο Κρόνος, από τον Δεκέμβριο του 2020, περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας μια συγκλονιστική στροφή στον τρόπο σκέψης σας.

Ακόμη και στην σύγκρουση που θα έχει με τον πλανήτη Ουρανό, θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση, σε ένα περιβάλλον που δεν σας σέβεται.

Τρις [από τις 4 εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την χρονιά], αφορούν το δικό σας ζώδιο. Πιο αναλυτικά στις 26 Μαΐου και στις 10 Ιουνίου, θα σας απασχολήσουν καταλυτικά, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις, αλλά και νέα πρόσωπα που θα πρεσβεύουν κάτι άλλο από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Στην τρίτη κατά σειρά έκλειψη της χρονιάς στις 19 Νοεμβρίου, θα αναζητήσετε τις αλήθειες, που μόνο μέσα σας θα βρείτε και θα σας οδηγήσουν στις πιο σωστές επιλογές, στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η τέταρτη έκλειψη της χρονιάς, στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας δώσει την ευκαιρία, να οδηγήσετε την προσωπική σας ζωή, σε γόνιμα εδάφη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Θέλω να σας επισημάνω, ότι το 2021, είναι ένα πέρασμα που θα σας ωριμάσει σε προσωπικό επίπεδο, εφόσον τα γεγονότα σε αυτόν τον τομέα θα καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Σκεφτείτε πρώτα με πολύ ωριμότητα και μετά αποφασίστε ποιοι  θα είναι οι συνοδοιπόροι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέοι στόχοι δρομολογούνται

Μετά το πέρασμα του Κρόνου, από το δικό σας ζώδιο, έχετε σκληραγωγηθεί και αντέχετε περισσότερο τις προκλήσεις και κάθε δυσκολία που μπορεί να σας παρουσιαστεί. Από τον Δεκέμβριο του 2020, ο Κρόνος θα περάσει στον δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μαζί με τον Δία. Θα βιώσετε λοιπόν μία σχετική ανασφάλεια, στην προσπάθεια σας, να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες, κάτι που δεν θα είναι πάντα εφικτό. Το πρώτο δίμηνο του χρόνου θα σας οδηγήσει σε ανατροπές των σχεδιασμών σας και εν τέλη θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες.

Κάτι επίσης που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι περίοδοι των εκλείψεων, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσετε δυσκολίες και θα ταλαιπωρηθείτε ψυχολογικά και σωματικά. Επίσης την ίδια περίοδο θα υπάρξουν επαγγελματικές ανατροπές και αρκετό παρασκήνιο, με πρόσωπα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Για σας που έχετε γεννηθεί, 14 – 15 και 16 Ιανουαρίου, θα δεχθείτε την μεταμορφωτική επιρροή του Πλούτωνα, που θα επηρεάσει έντονα την προσωπική σας ζωή, αλλά και κάθε τομέα που χρειάζονται νέες βάσεις.

Μέσα στον Νοέμβριο δεν αποκλείεται να κλείσει ένας σημαντικός προσωπικός κύκλος και να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα στην συναισθηματική σας ζωή.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφήστε πίσω τις άσχημες στιγμές και μην αναλώνεστε με πρόσωπα που δεν πρόκειται να αλλάξουν την συμπεριφορά τους απέναντι σας. Χαράξτε νέες πορείες, γιατί αυτές θα οριοθετήσουν την εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινά ένας νέος κύκλος εμπειριών

Για σας τους Υδροχόους το 2021, αναμένεται να είναι, χρονιά σταθμός στην ζωή σας, εφόσον ο Κρόνος και ο Δίας θα περάσουν μαζί στο δικό σας ζώδιο. Αν και ο Κρόνος θα επηρεάσει εσάς που ανήκετε μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, ο Δίας θα εξαντλήσει με το πέρασμα του και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Έτσι πιο αναλυτικά οι ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 4 έως τις 18 Φεβρουαρίου, γιατί ο Δίας θα δρα ανενόχλητος στις δικές σας ημέρες γέννησης.

Οι υπόλοιποι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα αφορούν την οικογένεια, το τόπο κατοικίας σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Ήρθε η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ότι δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας, ακόμη και αν μέχρι σήμερα ελέγχει την ζωή σας.

Για σας του πρώτου με αρχές δευτέρου δεκαημέρου, έχει φτάσει η στιγμή να ωριμάσετε μέσα από μία πάλη, του παλιού και του καινούριου. Οι επαναστάσεις αυτή την χρονιά θα γίνουν [με αιτία], όταν μετά από την έκρηξη γεγονότων και σαθρών καταστάσεων, θα υιοθετήσετε ένα νέο μοντέλο ζωής.  Κάποια στιγμή θα γίνετε σκληροί και απρόσωποι, μέχρι να ισορροπήσετε στις τόσες αλλαγές που θα σας συμβούν. Ο τρόπος αυτός θα καλύπτει ενδεχομένως τις ευαίσθητες χορδές σας, που θα είστε υποχρεωμένοι να τις προστατέψετε.

Θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη προσοχή στις αποφάσεις σας, τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο και τον Ιούνιο, όπου θα αντιμάχεται ο Κρόνος και ο Δίας με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για σας αυτή την χρονική περίοδος είναι μονόδρομος και σας καλεί να αλλάξετε κάθε φθαρμένο και μίζερο. Αγνοήστε εκείνους που  η επιθυμία τους είναι, να σας έχουν δέσμιους σε ένα παρελθόν με συντρίμμια.

ΙΧΘΥΕΣ: Προετοιμαστείτε για μία μεγάλη αλλαγή

Για σας το 2021, θα είναι η χρονιά που θα σας προετοιμάσει για σημαντικές ανακατατάξεις, εφόσον την επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2022, θα έχετε έναν σημαντικό προστάτη άγγελο στο δικό σας ζώδιο, τον πλανήτη των ευκαιριών και της επέκτασης, τον Δία.

Ο Ποσειδώνας από την άλλη πλευρά στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί από 9 έως 14 Μαρτίου. Για σας λοιπόν η χρονιά θα έχει μία ροπή προς την εξαπάτηση, οπότε θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα και τα πρόσωπα, χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς, που σας δείχνουν την δική σας και μόνο οπτική γωνία.

Η παραμονή του Κρόνου και του Δία στον δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί μία πολυσύνθετη ψυχολογία, λόγο πολλών καταστάσεων που δεν θα σας επιτρέψουν εύκολα να ηρεμήσετε. Προσοχή να δώσετε τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, αλλά και την περίοδο των εκλείψεων, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, όπου θα δημιουργηθούν ανακατατάξεις σε ότι αφορά, την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή.

Από τα μέσα του Μαΐου, έως το τέλος του Ιουλίου, ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, για πολύ λίγο και θα πάρετε μία γεύση ανάπτυξης, όπου θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

ΣΥΜΟΥΛΗ: Αυτή την περίοδο, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κάθε πληγή που μπορεί να υπάρχει στο σώμα, αλλά και την ψυχή σας. Σπάστε τα δεσμά σας από το δύσκολο παρελθόν και διαλέξτε τους ανθρώπους που θα “δραπετεύσετε” μαζί τους, στο φως του Ήλιου.

Με το σημερινό άρθρο κλείνουμε την ενότητα των συμβουλών από  την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά. Οι δύο προηγούμενες δημοσιεύτηκαν χθες και προχθές στις 12 το μεσημέρι στην ενότητα Αστρολογία

 

 

 

 

 

 

Related posts