Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Σεπ 2022
SLIDER

2021:Η χρονιά που δεν αγαπά το κατεστημένο

Από την Αλεξάνδρα Καρτά

Με μία γρήγορη ματιά και πολύ περιληπτικά, η χρονιά 2021 δεν θα είναι και η πιο εύκολη, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερη από το 2020. Αυτό που θα δούμε έντονα να συμβαίνει είναι η αντιπαλότητα μεταξύ του κατεστημένου και της εξέλιξης. Θα κουράσει αυτή η διαδικασία, κυρίως όσους έχουν μάθει να μην δέχονται τις αλλαγές στην ζωή τους και να παραμένουν [βολεμένοι] στην δική τους φωλιά.

Αυτή την χρονική περίοδο, θα γεννηθούν νέες συνθήκες στις επιστήμες, τις θρησκείες, τους νόμους, την οικονομία, τις σχέσεις και κάθε τι που μέχρι τώρα φαινόταν να είναι άτρωτο στον χρόνο.

Για τα 12 ζώδια, θα αναφερθώ με μία αριθμητική διάταξη ξεκινώντας με το ζώδιο που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο και θα έχει τον αριθμό 12 και συνεχίζοντας θα καταλήξω σε εκείνο που θα έχει την μεγαλύτερη εύνοια μέσα στη χρονιά, και θα έχει τον αριθμό 1.

Εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι θα αναφερθώ σε μία γενική τάση των ζωδίων και όχι μία έγκυρη πρόβλεψη ενός προσωπικού ωροσκοπίου.

*12 ΤΑΥΡΟΣ

Σας τοποθετώ σε αυτή την θέση γιατί θα ξεβολευτείτε και θα δοκιμαστείτε σε νέες καταστάσεις. Θα πρέπει να μάθετε στις αλλαγές, κάτι που για το συγκεκριμένο ζώδιο που ανήκετε είναι έξω από την φύση του. Είστε οι άνθρωποι που αγαπάτε τις σταθερές αξίες και τώρα ήρθε η στιγμή να ακυρώσετε τους νόμους που είχατε θέσει και υπηρετούσατε.

*11 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που θα σας κλονίσει είναι η αστάθεια που θα νιώσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους, κυρίως με τα πρόσωπα που είχατε κτίσει την συναισθηματική σας φωλιά. Ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους, αλλά και από λάθος επιλογές.

* 10 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μετακίνηση του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο, θα σας ατσαλώσει και θα σας μάθει να ζείτε σε δύσκολες συνθήκες. Η μαθητεία σας θα κρατήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2023, όπου θα γίνετε σοφότεροι, αλλά με παραπάνω πληγές.

* 9 ΛΕΟΝ

Εσείς οι Λέοντες, θα αλλάξετε αρκετά πράγματα στην ζωή σας, που αφορούν τους βασικότερους τομείς. Έτσι η προσωπική σας ζωή και η ασφάλεια που μέχρι τώρα την είχατε τοποθετήσει σε λάθος πρόσωπα, αλλάζουν χέρια και προχωράτε σε μία Νέα Εποχή, αρκετά ενδιαφέρουσα και μακριά από …βολεμένες καταστάσεις.

* 8 ΙΧΘΥΕΣ

Το 2021, θα ζωντανέψει το παρελθόν, με τα καλά και τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν, μέσα από καρμικά γεγονότα. Τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, ο Δίας θα αγγίξει λίγο το ζώδιο σας, για να σας υπενθυμίσει ότι τα καλά έρχονται.

* 7 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και τώρα θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τα πρόσωπα που σας έφεραν σε αυτή την τόσο άβολη κατάσταση. Έχετε αφήσει ακόμη κάποιες εκκρεμότητες όπου σταδιακά από το Καλοκαίρι και μετά, θα νιώσετε ότι ένα – ένα βάρος, σας εγκαταλείπει.

* 6 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2021, θα νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή, να πετάξετε μακριά και να αναλογιστείτε, τι σας έμαθε από τον Δεκέμβριο του 2017, ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Κρόνος, που βρισκόταν στο δικό σας ζώδιο. Δώστε βάση στα βιωματικά γεγονότα που ζήσατε, γιατί θα σας προστατεύουν από τις κακοτοπιές.

*5 ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα χρονιά θα σας φέρει αλλαγές που θα αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, θα σας δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να απομακρυνθείτε από τα στενά περιθώρια που σας είχαν κουράσει και να πειραματιστείτε συναισθηματικά.

* 4 ΚΡΙΟΣ

Για σας αυτή η χρονιά θα είναι μία έκπληξη, κυρίως σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένο και δικό σας. Σίγουρα θα αποκτήσετε περισσότερο πείσμα για ότι οι άλλοι σας στέρησαν και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κλείσετε παλιές εκκρεμότητες.

* 3 ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να δείτε πλέον το μέλλον σας με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν και χάσατε την τελευταία τριετία πολύτιμα για σας πράγματα και κυρίως πρόσωπα, λόγο συνθηκών, θα πρέπει τώρα να δυναμώσετε και να αγαπήσετε αυτό που φέρνει το μέλλον.

* 2 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα χρονιά έρχεται για να σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, να προχωρήσετε με νέες συνθήκες, να αφήσετε πίσω τους φόβους σας και να βάλετε στην ζωή σας νέα πρόσωπα. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε, θα σπουδάσετε και θα μοιραστείτε τις γνώσεις σας, σαν μία βαθιά ανάγκη επέκτασης και πνευματικής ολοκλήρωσης.

* 1 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια θα είναι το μεγάλο σας προσόν αυτή την χρονιά. Έτσι θα σας ανοιχτούν διάπλατα νέοι δρόμοι, με πολλές ευκαιρίες, που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Θα είστε γεμάτοι πάθος για ότι διεκδικείτε και θα δείτε ότι θα είναι πολύ εύκολο για σας να βάλετε στόχους που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2021.

Related posts