Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2023
SLIDER

2020: Η χρονιά της σταθεροποίησης των αξιών

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ: Η χρονιά των προκλήσεων

Αυτή την χρονιά θα γίνετε περισσότερο φιλόδοξοι και απαιτητικοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους, εφόσον στον τομέας της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας, θα υπάρξουν αρκετοί πλανήτες που θα ενεργοποιήσουν την εξέλιξη σας. Ο αυστηρός δάσκαλος Κρόνος, ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας και ο πλανήτης τη τύχης και της επέκτασης Δίας, θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες ώστε να προσαρμόσετε τα νέα δεδομένα που επιθυμείτε στην ζωή σας. Βέβαια θα πρέπει να καταλάβετε ότι το να κάνετε υπερπροσπάθειες για έναν τομέα, κάποιος άλλος θα ασθενεί, οπότε και θα πρέπει να μοιράστε την δυναμική σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαντλήστε σωματικά και πνευματικά. Όσο για την προσωπική σας ζωή, θα καταλάβετε από τον Φεβρουάριο, ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν μόνο αν γίνουν οριστικές αλλαγές και μάλιστα αψηφώντας τα συναισθήματα σας για ένα πρόσωπο που τα δείγματά του ήταν ασαφή και μπερδεμένα. Από το Καλοκαίρι και μέχρι να τελειώσει το 2020, θα αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η χρονιά της ολικής μεταμόρφωσης

Το 2020, θα αποκτήσετε πολλούς στόχους και θα ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αναζητώντας την άλλη πλευρά της προσωπικότητας σας, που ξέρετε πολύ καλά να την κρύβετε. Έχετε μάθει στα [πρέπει] και αγωνίζεστε για την [ισορροπία] και την υλική [ασφάλεια], αλλά το 2020 σας ανανεώνει και αναβαθμίζει την προσωπικότητα σας. Η νέα χρονιά θα σας κάνει περισσότερο ανοικτούς σε πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ ο Δίας στην νέα του θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναδείξει νικητές σε σημαντικές υποθέσεις, πνευματικές αναζητήσεις, σπουδές και ταξίδια. Δεν θα ξεχνάτε όμως ότι το ζώδιο σας φιλοξενεί τον πλανήτη Ουρανό και όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, θα γίνετε επαναστάτες, ανατρεπτικοί και ασυμβίβαστοι, που πολλές φορές θα οφείλεται αυτή σας η αλλαγή, στις καταστάσεις που θα βιώνετε. Η συναισθηματική σας ζωή, θα ευνοηθεί τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο, όπου και θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας, να κάνει νέες γνωριμίες και να απαλλαγεί από φθαρμένες καταστάσεις, που ποτέ δεν θα μπορέσουν να ξαναγίνουν για σας, πηγή χαράς. Στο τέλος αυτής της χρονιάς, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας βρίσκεται στην μεγαλύτερη μεταμόρφωση της.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ύλη θα σας καθορίζει

Αυτή την χρονιά θα αυξηθούν οι οικονομικές σας δραστηριότητες και θα υπάρξει έντονη αλληλεπίδραση με άλλα πρόσωπα, σε αυτό τον τομέα. Η δυσκολία που θα αντιμετωπίζετε κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα είναι η επιρροή του Ποσειδώνα, όπου θα χαλά την ευδιάκριτη εικόνα όλων όσων συμβαίνουν γύρω σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρετε την επαγγελματική σας πορεία και να επιτρέψετε σε κάποια πρόσωπα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις από εσάς, να μην σας ευνοήσουν, αλλά αντίθετα να απομακρυνθούν όταν εσείς θα έχετε πραγματικά την ανάγκη τους. Οι δύο πρώτοι μήνες της χρονιάς, θα σας δοκιμάσουν συναισθηματικά, αλλά από τον Απρίλιο, έως τις αρχές του Αυγούστου, η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, θα φροντίσει την προσωπική σας ζωή, χωρίς βέβαια να δοθεί απόλυτη σταθερότητα και απαλλαγή από τους προβληματισμούς σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, το 2020 θα σας αποχαιρετήσει με σημαντικές σταθεροποιητικές τάσεις, λόγο ότι ο Κρόνος θα βρεθεί στο συμβατό με εσάς ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν το τέλος ενός κύκλου

Αυτή η χρονιά είναι από τις πιο σημαντικές για σας, γιατί θα βάλει στο μικροσκόπιο την προσωπική σας ζωή, που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί πολλές αλλαγές και σας έχει απογοητεύσει έντονα. Ένα δυνατό κοκτέιλ πλανητικών επιρροών, θα ξεκαθαρίσει τις σχέσεις σας, την τωρινή σας θέση, όπως επίσης θα κάνει αναφορές και παρουσία κάποιων παλιών σας εκκρεμοτήτων, όπου αυτό θα συμβεί λίγο πριν αλλάξουν οι συνθήκες στην ζωή σας. Ίσως επίσης να προσπαθήσετε να επιβάλετε την παρουσία σας, σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας αποδέχονται, για τους δικούς τους λόγους, οπότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να γεννηθούν αρνητικά συναισθήματα στους άλλους και να απομακρυνθούν εντελώς από κοντά σας. Αν και η χρονιά αυτή δεν είναι από τις πιο εύκολες, θα βάλετε πολλά θέματα σε σειρά, ενώ θα διεκδικείτε σε καθημερινή βάση τα όνειρα που σας έχουν κλέψει οι καταστάσεις και κάποια πρόσωπα που έπαιξαν στο παρελθόν, σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Από το τέλος Ιουνίου, έως το τέλος του 2020, ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, όπου θα προκαλεί έναν συνεχή αγώνα για την διεκδίκηση της επαγγελματικής σας θέσης και της κοινωνικής σας εικόνας.

ΛΕΩΝ:Ετοιμαστείτε για έντονους ανταγωνισμούς

Το 2020, σας προετοιμάζει για εξελίξεις που θα σας απασχολήσουν σε βάθος χρόνου. Ξεκινώντας αυτή η χρονιά, δεν θα σας λείψει το θάρρος και η πίστη στις αξίες σας. Όμως μην παραβλέψετε την παρουσία του πλανήτη Ουρανού, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, όπου θα ταράζει τα νερά σε καριέρα,αλλά και σε σχέσεις που αφορούν το κοινωνικό σας περίγυρο. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 1 Ιουλίου και από το τέλος του 2020 και μετά, ο Κρόνος θα περάσει απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας εσάς που γεννηθήκατε τις πρώτες μέρες. Έτσι θα αρχίσετε σταδιακά να νιώθετε τους φραγμούς που θα σας επιβάλει ο πλανήτης των περιορισμών και των καρμικών γεγονότων. Αποφύγετε λοιπόν αυτές τις περιόδους να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους νόμους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή ακόμη με πρόσωπα που σας δένουν υποχρεώσεις και κοινή πορεία. Επίσης το φιλικό σας περιβάλλον, θα υποστεί αρκετές αλλαγές, αλλά το Φθινόπωρο θα νιώσετε περισσότερο ερωτικοί, κερδίζοντας την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η περίοδος της συγκομιδής

Η χρονιά αυτή θα αποδειχθεί ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό του 2020, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό με το ζώδιο σας, εφόσον τρις σημαντικοί πλανήτες, Κρόνος, Πλούτωνας και Δίας, θα σας προστατεύουν και θα σας εξελίσσουν. Επίσης ο πλανήτης του απρόβλεπτου Ουρανός, στέλνει προς εσάς και πάλι την θετική του ενέργεια, μεγαλώνοντας τις πιθανότητες η τύχη να έρθει κάποια στιγμή τελείως ξαφνικά και να σας απομακρύνει με έναν ιδιαίτερα ριζοσπαστικό τρόπο, την επαφή σας με το δύσκολο παρελθόν. Μία από τις πλέον ερωτικές περιόδους, θα αποδειχθεί ο Οκτώβριος, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ενισχυμένη από τις θετικές επιρροές των πλανητών, πλην του Ποσειδώνα, που βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και καλλιεργεί αρκετές ψευδαισθήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η χρονιά θα τελειώσει με δύο πλανήτες , τον Κρόνο και τον Δία, να εγκαταλείπουν οριστικά το ζώδιο του Αιγόκερω, διαγράφοντας μία ευαίσθητη περίοδο για την υγεία σας, που οι ενοχλήσεις θα οφείλονται κυρίως σε ψυχοσωματικά αίτια, που θα προκληθούν από την συνεχόμενη προσπάθεια σας, για την τελειότητα.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεστε υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας

Η οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, βάζοντας επίσης θεμέλια σε μία σχέση που θεωρείτε εσείς πολύ σημαντική. Το 2020 θα σας δώσει το θάρρος που σε προηγούμενες περιόδους σας έλειπε, να βελτιώσετε την οικογενειακή σας ζωή, ακόμη και αν χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με κάποια δικά σας πρόσωπα. Ο Κρόνος εγκαταλείποντας το ζώδιο του Αιγόκερω και προχωρώντας στο ζώδιο του Υδροχόου, τις περιόδους, 22 Μαρτίου έως 1 Ιουλίου , 17 Δεκεμβρίου και μετά, θα νιώσετε σταδιακά την ευεργετική του επίδραση, που θα είναι πιο εμφανής μέσα στο 2021. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η παρατεταμένη παρουσία του Άρη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης της έντασης, της δράσης και των μαχών, από τις 28 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα κινείτε στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Έτσι οι σχέσεις σας γενικότερα θα βρίσκονται σε μία εμπόλεμη κατάσταση και δύσκολα θα βρίσκετε την χρυσή τομή και πολύ πιθανόν να καταφεύγετε σε συγκρούσεις. Παρ όλα αυτά, η υπομονή και η ψυχραιμία, θα σας επιβραβεύσει στο τέλος και θα πετύχετε την ολική εκκαθάριση των παλιών πληγών, για την επόμενη χρονιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η χρονιά των ανατροπών και των εκπλήξεων

Ξεκινά μία χρονιά ασυνήθιστη και επαναστατική, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ο πλανήτης Ουρανός διατηρεί το κλίμα αστάθειας στην προσωπική σας ζωή και ενισχύει την ανάγκη να απαλλαγείτε από πρόσωπα, που δεν ταιριάζουν σε εκείνα που σας εκφράζουν. Η παρουσία επίσης του Κρόνου στον Υδροχόο, θα κάνει πιο έντονα τα γεγονότα, τους μήνες, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, βαραίνοντας με ένα αψυχολόγητο κλίμα τα πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Βέβαια για σας που είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, μπορείτε να επωφεληθείτε από την παρουσία του Δία στον Αιγόκερω, όλο το 2020, αλλά και στο τέλος της χρονιάς, περνώντας στον τομέα της οικογένειας, θα σας δίνει ένα χέρι βοήθειας, όταν οι καταστάσεις θα είναι περιοριστικές και ευμετάβλητες. Επίσης να γίνετε πιο προνοητικοί κάθε φορά που θα παίρνετε κάποια απόφαση, κυρίως στα επαγγελματικά σας, όπου δεν θα λείψουν από τα τέλη του Ιουνίου, έως το τέλος της χρονιάς, οι παρεξηγήσεις, που θα μειώσουν την εικόνα σας και συγχρόνως σας καθυστερούν από εκείνα που επιδιώκετε να συμβούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την ύλη σωστά

Ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, Δίας, εγκατέλειψε το δικό σας ζώδιο και προχώρησε στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου τώρα θα φροντίσει την οικονομική σας άνθηση. Έτσι πολλοί από σας θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε ένα εισόδημα και μάλιστα θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα υλικά σας αποκτήματα. Ένα επίσης πλανητικό γεγονός που  σας αφορά και θα συμβεί την χρονιά αυτή, είναι η παραμονή της Αφροδίτης από τις 4 Απριλίου, έως τις 7 Αυγούστου, στο ζώδιο των Διδύμων, απέναντι δηλαδή από το δικό σας ζώδιο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, οι σχέσεις σας να περάσουν από πολλές διακυμάνσεις, ιδίως από 13 Μαΐου, έως 25 Ιουνίου, όπου η Αφροδίτη θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να μην αποφασίζετε βιαστικά και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας. Γενικά το 2020, είναι η χρονιά των πράξεων και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να διασαφηνίσετε τους στόχους σας, στην εργασία, να βάλετε καινούρια θεμέλια στο οικονομικό σας μέλλον, αλλά και να ξεκολλήσετε από περιττές και επιζήμιες συνήθειες, που σας ροκανίζουν τον πολύτιμο χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίστε ποιος θα είναι ο ρόλος σας

Ένας συνωστισμός πλανητών στο δικό σας ζώδιο, θα είναι η αιτία να δεχτείτε την χρονιά αυτή, πολλές αλληλοσυγκρουόμενες επιρροές. Το 2020 θα χρειαστείτε να πάρετε σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις για την ζωή σας. Το γεγονός επίσης ότι ο Άρης θα βρίσκεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο του Κριού, από τις 28 Ιουνίου, έως το τέλος τις χρονιάς, σημαίνει ότι τα πρόσωπα της οικογένειας σας, μπορεί να μην συμφωνούν με την όλη σας συμπεριφορά. Βέβαια ότι θα προστατεύεστε από τον πλανήτη Δία, ο οποίος θα βρίσκεται όλη την χρονιά στο ζώδιο σας, αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε και να το χρησιμοποιήσετε με σοφό τρόπο, μιας και ο Κρόνος σας έχει διδάξει μέσα από τα λάθη σας. Αποφύγετε λοιπόν τις ανταγωνιστικές τάσεις και απομακρυνθείτε από πρόσωπα και τις καταστάσεις, που πρεσβεύουν μία λάθος εικόνα. Μπορεί κάποιοι να χρειαστεί να μετακομίσετε για επαγγελματικούς λόγους, ή να κάνετε ταξίδια που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας καταξίωση. Πάντως να θυμάστε ότι αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα με απώτερο σκοπό το κέρδος, θα χρειαστείτε αρκετή προσπάθεια και αρκετό χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το 2020, είναι ο πρόδρομος μιας νέας εποχής

Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο, ο πλανήτης Ουρανός, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα οικογενειακά θέματα, εφόσον το προστατευμένο περιβάλλον της οικογένειας, θα πάψει να είναι ήρεμο. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, Ουρανός, θα συνεχίσει με επιμονή να βάζει καινούρια θεμέλια στην ζωή σας, που θα αντιπροσωπεύουν όλους τους τομείς. Επίσης το παρασκήνιο θα γίνει η αιτία να δυναμώσετε ψυχικά, για να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα της ζωής σας που είναι προ των πυλών. Η χρονιά αυτή επιθυμεί να σας αφυπνίσει και να κλείσετε δύσκολους κύκλους, που ήταν η αιτία να κρατούν πίσω στην εξέλιξη σας. Το ότι ο Κρόνος θα πραγματοποιήσει ένα σύντομο πέρασμα από το ζώδιο σας, αυτό θα σας δείξει ότι η πειθαρχεία θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σας, την επόμενη χρονιά. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει μεταβλητότητα, εφόσον η Αφροδίτη στο συμβατό με σας ζώδιο των Διδύμων, από τις 4 Απριλίου, έως τις 7 Αυγούστου, θα αμφιταλαντεύει τα συναισθήματα σας. Κάθε φορά που θα επιθυμείτε να πάρετε μία σημαντική απόφαση, θα σας δίνονται ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε τις αλήθειες που σας λείπουν για να ολοκληρώσετε το παζλ μιας σημαντικής σας σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινά

Ο Δίας στην νέα του θέση στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την ευκαιρία να γεμίσετε την ζωή σας με καινούρια συναισθήματα, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να συμμετάσχετε σε ομάδες, συλλόγους που έχετε κοινούς στόχους με άλλα άτομα. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, από το 2011 και δεν θα είναι εύκολο για σας να θέσετε όρια και να έχετε καθαρή εικόνα σε ότι συμβαίνει στην ζωή σας. Σίγουρα δεν θα είναι όλα ρόδινα γύρω σας, αλλά θα είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε ανατροπές εκθέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους. Τα προσωπικά σας θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και ποικιλία, κυρίως για σας που δεν αναζητάτε την απόλυτη δέσμευση. Αυτή η χρονιά είναι μεταβατική και οι εμπειρίες σε συναισθηματικό επίπεδο θα σας ταξιδέψουν σε γοητευτικές ιστορίες αγάπης, όχι πάντα βιώσιμες σε μάκρος χρόνου. Από το τέλος Ιουνίου και για όλη την χρονιά, προσέχετε τα έξοδα σας, εφόσον ο Άρης θα πάρει τη νέα του θέση στο ζώδιο του Κριού, για έξη συνεχόμενους μήνες. Προσπαθήστε όσο γίνεται να κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας σε λογικά πλαίσια και μην μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε αγορές, που θα σας εξαντλήσουν οικονομικά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts