Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Οκτ 2021
Απόψεις

2018: Ανοίξτε τις πύλες που οδηγούν στην αγάπη, την ευτυχία και την πνευματική ολοκλήρωση

 

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας άλλη μία χρονιά και να προχωρήσουμε το επόμενο βήμα που η ζωή μας χαρίζει. Το σύμπαν φροντίζει και αγαπά τις σοφές σκέψεις και πράξεις.

Το 2018 είναι η χρονιά της αποκατάστασης των κοινωνικών διαφορών και η αλήθεια θα προστατεύεται. Ο Κρόνος στην ζωδιακή του θέση θα δώσει δικαιοσύνη και εσωτερική δύναμη σε ανθρώπους που ζουν ηθικά και δίκαια. Ο Δίας θα ευνοήσει μέσα από τον Σκορπιό την ύλη αλλά  και θα φροντίσει τον πνευματικό χώρο και τις τέχνες.  Στο τέλος αυτής της ενωτικής χρονιάς, ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα προσφέρει, αισιοδοξία και τάση προς την φιλανθρωπία την γενναιοδωρία και την πνευματική άνθηση.

ΚΡΙΟΣ  21/3 – 20/4

Η χρονιά αυτή θα μπει δυναμικά στην ζωή σας. Θα πρέπει να καταλάβετε έγκαιρα αυτό που θέλει να σας πει με τα σημάδια του, από τους πρώτους κιόλας μήνες. Το 2018, θα αποδειχθεί ένας δάσκαλος που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, αλλά και ένας προστάτης ιδίως στο τέλος της χρονιάς, όπου θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτή η χρονιά θα κάνει αρκετά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και δεσμούς ζωής. Ότι προβληματικό θα πάψει να υπάρχει και μέσα από αυτές τις [αποχωρίσεις] η ζωή θα πάρει άλλο νόημα και σίγουρα στο τέλος αυτής της διαδρομής θα φύγουν από πάνω σας πολλά βάρη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 θα είναι πολύ απαιτητικό στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και τα σχέδιά σας για κάποιους μήνες θα σκαλώνουν σε μικροεμπόδια που δυστυχώς θα σας δημιουργούν τροχοπέδη. Θα πρέπει να φροντίσετε για την οικονομική σας ασφάλεια που θα περάσει κρίση από το Μάιο έως και τον Νοέμβριο.

ΥΓΕΙΑ

Τα περισσότερα σωματικά προβλήματα, θα παρουσιαστούν από την συνεχόμενη προσπάθεια για να προλάβετε το βαρύ καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ   21/4 – 21/5

Αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές σε θέματα αλλαγών και επανακαθορισμό των σχέσεων. Ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις επαφές σας με τους άλλους. Ο Κρόνος μέσα από την πορεία του στον Αιγόκερω, θα σας δώσει σταθερότητα και θα έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε τις σωστές από τις λάθος επιλογές.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο Δίας απέναντι από το ζώδιο σας, βοηθά τις αποφάσεις σε ουσιαστικότερες δεσμεύσεις ζωής, ή το ξεκαθάρισμα παλιών προσωπικών εκκρεμοτήτων. Λίγο πριν τα γενέθλια σας, θα ζήσετε μία πολύ ερωτική περίοδο που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε παρακάτω. Όταν τελειώσει το 2018, θα έχετε ολοκληρώσει έναν πολύ σημαντικό κύκλο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ

Μία πολύ απαιτητική χρονιά σε θέματα καριέρας, όπου θα ασχοληθείτε έντονα με αναθεωρήσεις και ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2018, θα διεκδικείτε και θα μάχεστε σε δύσκολες επαγγελματικές  συνθήκες. Στο τέλος της χρονιάς, θα έχετε άνοδο οικονομική μέσω ευκαιριών.

ΥΓΕΙΑ

Ίσως να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο τις διατροφικές σας συνήθειες. Αυτή η χρονιά θα σας γεμίσει με άγχος, όπου θα εκτονώνεται μέσω της διατροφής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  22/5 – 21/6

Ήρθε η στιγμή να πετάξετε τα παλιά πίσω και να βαδίσετε στους νέους δρόμους με περισσότερη ωριμότητα. Ο Κρόνος ήταν για σας ο καλύτερος δάσκαλος, που τώρα φεύγει από την ζωή σας και σας αφήνει με πολλά εφόδια. Μην ξεχνάτε ότι το 2018, θα σας προετοιμάσει για πολύ σημαντικές [αποστολές], που θα σας εξυψώσουν  νοητικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά από τον Μάιο του 2018 και μετά.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο Κρόνος σας είχε πιέσει αρκετά και δοκίμασε την υπομονή και την ανεκτικότητα σας σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα ήρθε η στιγμή να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον και θα βάλετε ανθρώπους στην ζωή σας που θα σας εκτιμούν και σας θα νοιάζονται. Η Άνοιξη θα είναι πολύ ερωτική για σας, ενώ από τον Νοέμβριο του 2018, θα έχετε έναν μεγάλο σύμμαχο σε κάθε προσωπική σας επιλογή, που δεν είναι άλλος από τον Δία.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ

Αν και οι επιλογές του παρελθόντος δεν ήταν και οι πιο σωστές και βρεθήκατε πολλές φορές εκτεθειμένοι προς άτομα κύρους, το 2018 σας δίνει μία μεγάλη ώθηση. Ο Δίας θα φροντίσει να μην έχετε έλλειψη εργασίας και οι δυνατότητες για κάτι σημαντικό θα αυξηθούν τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2018.

ΥΓΕΙΑ

Αν και η υγεία σας είχε ταλαιπωρηθεί, κυρίως από το πέρασμα του Κρόνου, αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί ο φύλακας άγγελος σας σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/6 – 22/7

Το 2018 είναι χρονιά προσωπικών διεκδικήσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξετε, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις επιλογές σας και τα ανοίγματα σε κάθε τομέα. Ίσως να πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας την Άνοιξη του 2018, όπου οι εντάσεις και οι κίνδυνοι θα είναι σε απόσταση αναπνοής από σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2018 θα σας δώσει αρκετά δώρα σε προσωπικό επίπεδο και πολύ πιθανόν να ζήσετε τον ερχομό ενός απογόνου.  Οι νέες γνωριμίες δεν θα σας λείψουν, αλλά θα πρέπει να μην χάσετε το μέτρο. Το Φθινόπωρο του 2018, είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να κάνετε μία απαραίτητη στάση, για να ξανασκεφτείτε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ

Έχετε ζήσει αρκετούς περιορισμούς κατά το παρελθόν με τον Κρόνο να εξουσιάζει την εργασιακή σας δράση. Το 2018 είναι η χρονιά που θα σας αφήσει καλά σημάδια σε κάθε επαγγελματική σας επιδίωξη, ενώ οι μπαταρίες σας θα ξαναγεμίσουν στο τέλος της χρονιάς. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να έχουν σωστή διαχείριση, από τον Μάιο έως και τον Νοέμβριο.

ΥΓΕΙΑ

Το άγχος θα είναι μία καθημερινή σας συνήθεια που θα πρέπει να αποβάλετε σιγά, σιγά, μέσα από άσκηση ή τους περιπάτους κοντά σε υγρό στοιχείο.

ΛΕΩΝ   23/7 – 23/8

Το 2018 είναι η χρονιά που θα σας φέρει αντιμέτωπους με ότι φοβόσασταν να δείτε κατά το παρελθόν. Θα ξεκαθαρίσουν σχέσεις, οικογένεια, επάγγελμα, φιλίες και θα πάρετε μέχρι το τέλος του έτους όλες σας τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν  σημαντικά στα επόμενα βήματα σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο Πλανήτης της δράσης Άρης, θα επηρεάσει κυρίως την προσωπική σας ζωή από τον Μάιο έως και τα μέσα του Νοέμβρη. Αυτή την περίοδο θα ταρακουνήσει τα θεμέλια ακόμη και της πιο σταθερής σχέσης. Δεν θα βρείτε εύκολα ανθρώπους που θα κατανοούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, ενώ η οικογένεια θα έχει πολλές απαιτήσεις από σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ετοιμαστείτε για κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, μικρές ή μεγάλες σε όσους ανήκουν στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Είναι η χρονιά που θα πειραματιστείτε και θα βρείτε μέσα από δυσνόητους δρόμους λύσεις. Καλό είναι να είστε δίκαιοι και ξεκάθαροι με οτιδήποτε βρίσκετε στην σφαίρα των ασχολιών σας και των συναλλαγών σας, γιατί τίποτα δεν θα μείνει κρυφό.

ΥΓΕΙΑ

Η έντονη κόπωση και η υπερπροσπάθεια που θα καταβάλλετε σε καθημερινή βάση, θα σας αναγκάσουν κάποια στιγμή να αποτραβηχτείτε από την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  24/8 – 23/9

Η Νέα χρονιά σηματοδοτεί μία εξαιρετική περίοδο της ζωής σας, όπου θα βοηθηθείτε από το σύμπαν και θα πάψετε να υποκύπτετε σε περιορισμούς. Ο Κρόνος πλέον θα είναι για σας ένας πολύ καλός σύμμαχος σε ότι ξεκινήσετε, αλλά και οι υπόλοιποι πλανήτες θα βρίσκονται κοντά σας, για να σας υπενθυμίζουν ότι η ζωή σας αλλάζει επιτέλους με τους καλλίτερους οιωνούς.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά ξεκινά με πολύ εύνοια για σας. Ο Κρόνος πλέον από τον Αιγόκερω, δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για λάθη στην προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε και οι πιο ευνοημένοι αυτής της περιόδου, εφόσον θα έχετε την ευκαιρία να δεχτείτε ότι καλύτερο από ένα σύνολο πλανητών.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτή την χρονιά έχετε να κάνετε πάρα πολλά και να αναπτύξετε τις δυνατότητες σας μέσα από την επικοινωνία, την μάθηση και την επαφή σας με μακρινούς τόπους. Ωστόσο από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα έχετε να αντιμετωπίσετε  μία περίοδο που ενώ οι άλλοι θα γεμίζουν τις μπαταρίες τους, εσείς θα κληθείτε να εργαστείτε σκληρά για κάτι πολύ σημαντικό. Τα οικονομικά σας θα έχουν ακόμη την αστάθεια των περασμένων ετών, αλλά σταδιακά θα υπάρξει καλυτέρευση από τον Μάιο, κυρίως σε παλιές εκκρεμότητες προς το δημόσιο.

ΥΓΕΙΑ

Η υπερκόπωση παραμονεύει αυτή την χρονιά λόγο έλλειψης καλού ύπνου και εργασιακού στρες.

ΖΥΓΟΣ  24/9 – 23/10

Η περασμένη χρονιά δεν σας άφησε να πλήξετε, εφόσον οι αλλαγές ήταν πολύ συχνές και τα πρόσωπα εναλλάσσονταν με υπερβολική ταχύτητα. Το 2018 σας βάζει σε τάξη και το πιο πιθανόν είναι ότι ο τρόπος δεν θα σας αρέσει καθόλου, λόγο των γεγονότων που θα ακολουθούν. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα είναι η πίεση πιο μεγάλη και πολύ πιθανόν να κάνετε μία αναγκαστική ενδοσκόπηση που θα είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε παρακάτω.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο έρωτας δεν θα λείψει από την ζωή σας, αλλά το πρόσωπο που θα διαλέγετε για κάποιους λόγους θα σας απογοητεύει σε μάκρος χρόνου. Με το τέλος της νέας χρονιάς θα έχετε ολοκληρώσει έναν κύκλο που θα αφορά μία σχέση ζωής και θα ανοίξετε νέα κεφάλαια σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΙΕΡΑ  – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ

Η επαγγελματική σας πορεία μέσα στο 2018, θα είναι ελεγχόμενη. Ο Κρόνος από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, θα ελέγχει το κάθε σας βήμα και θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής σε περίπτωση που είχατε κάνει λάθη ακόμη και στο παρελθόν. Καλείστε τώρα να ανασυγκροτηθείτε και να φροντίσετε κάθε ανοικτό θέμα με τα οικονομικά σας, αλλά και με τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις.

ΥΓΕΙΑ

Το δύσκολο καθημερινό σας πρόγραμμα, σε οικογένεια και εργασία, θα σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε έγκυρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  24/10 – 22/11

Αυτή την χρονιά θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν. Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας φροντίζει με κάθε τρόπο και από την άλλη ο Κρόνος θα σταθεροποιεί τις προσπάθειες σας. Για όσους ανήκουν βέβαια στις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα πρέπει να προσέξουν από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο τον πλανήτη Ουρανό απέναντι από το ζώδιο τους, όπου θα φέρει απρόσμενα και επαναστατικά γεγονότα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Με την βοήθεια του Δία σχεδόν όλη την χρονιά, θα έχετε αρκετή τύχη σε κάθε συναισθηματική σας επιλογή. Βέβαια θα υπάρχουν και οι στιγμές που θα βλέπετε τα πράγματα γύρω σας με έναν δικό σας ξεχωριστό τρόπο, που δεν θα έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να περιφρουρήσετε την σκέψη σας, ώστε να μην βλέπει και καταλαβαίνει κάτι άλλο από την αλήθεια που υπάρχει.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, δεν θα είναι πάντα σε ηρεμία. Θα υπάρξουν αναστατώσεις και πολλές διεκδικήσεις ιδίως την περίοδο τις Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Η περίοδος από 26 Ιουλίου έως 19 Αυγούστου, είναι ακατάλληλη για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, ενώ ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα σας προσφέρουν οικονομικές ευκαιρίες.

ΥΓΕΙΑ

Παλιά προβλήματα υγείας θα σας ταλαιπωρήσουν και φέτος. Η ξεκούραση είναι ένα βασικό και απαραίτητο ελιξίριο για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Αυτή η χρονιά θα είναι για σας μία περίοδος ίασης από το πέρασμα του Κρόνου.  Σίγουρα θα πρέπει να προχωρήσετε πλέον σε νέα δεδομένα και να μείνετε μακριά από κάθε άρρωστη κατάσταση που δεν ήταν για τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά σας. Το πιο αισιόδοξο μήνυμα θα έρθει στο τέλος του χρόνου με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας. Από τον Νοέμβριο λοιπόν και για ένα χρόνο, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε κάθε τομέα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι συνεχόμενες αλλαγές συνθηκών σε προσωπικό επίπεδο ήταν απαραίτητο να γίνουν. Τώρα που έχετε την ωριμότητα και τις γνώσεις που σας άφησε το πέρασμα του Κρόνου, θα ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ότι στην ζωή σας έχει μείνει, σημαίνει ότι άξιζε τον κόπο να προσπαθήσετε για αυτό. Βέβαια η σταθερότητα σε μία σχέση δεν φαίνετε να έχει ακόμη πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ

Αυτή η χρονιά είναι μία νέα πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πολλοί από σας έχετε κατά νου να κάνετε κάτι διαφορετικό στα πλαίσια της εργασίας σας. Αυτό θα είναι πολύ εμφανές από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο 2018, όπου οι αλλαγές μπορεί να συμβούν μάλιστα με ξαφνικό τρόπο.

ΥΓΕΙΑ

Το πέρασμα του πλανήτη Ουρανού, από τον τομέα της υγείας σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα αστάθμητους παράγοντες και απρόβλεπτα περιστατικά. Φροντίστε να ζείτε με ηρεμία και να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/1

Χρονιά σταθμός στην ζωή σας, εφόσον ο Κρόνος πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας θα επισκεφτεί το σπίτι του. Ήρθε η ώρα λοιπόν για ανακατατάξεις και οργάνωση. Την χρονιά αυτή ο Κρόνος θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους από 22/12 έως 1/1, όπου θα αποδώσει με δικαιοσύνη εκείνα που αναλογούν στον καθένα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μέσα στο 2018 θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθετε κοντά με ενδιαφέροντα πρόσωπα και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Θα υπάρξουν όμως πρωτόγνωρα συναισθήματα που θα γεννηθούν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, αλλά και ανατρεπτικές συνθήκες που θα σας επιβάλλουν πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μέσα σε αυτή την χρονιά τα επαγγελματικά σας δεν θα έχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Περνάτε μία περίοδο κατά την οποία καλείστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Όσο για τα οικονομικά σας, να προσέξετε τις περιόδους των εκλείψεων και την παραμονή του Άρη σε αυτό τον τομέα, [από Μάιο έως τον Νοέμβριο]. Αν θελήσετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα είναι αρκετά καλά την χρονιά αυτή. Φροντίστε την Άνοιξη, μην σας παρασύρει η εργασιομανία και χάσετε το μέτρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  21/1 – 19/2

Το 2018 θα είναι μία χρονιά που θα διαδραματιστούν σημαντικά γεγονότα, όπου για να κρατήσετε τις ισορροπίες στην ζωή σας θα χρειαστεί να καταβάλετε πολύ προσπάθεια. Ο πλανήτης της δράσης και της έντασης [Άρης], θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, βάζοντας τις σχέσεις σας σε αμφισβήτηση. Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας θα φροντίσει για την κοινωνική σας εξύψωση.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά θα φέρει αλλαγές στην ζωή σας και θα σας αναγκάσει να κατανοήσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα είχατε λαθεμένη εικόνα για αυτές. Μην ξεχνάτε ότι και οι εκλείψεις της χρονιάς θα σας επηρεάσουν και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια με θάρρος. Στις εκλείψεις Σελήνης 31/1 και στις 27/7, όπως  επίσης  στην έκλειψη Ηλίου 11/8, θα έχετε σίγουρα τριγμούς εκ θεμελίων με τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Δίας θα σας δώσει αρκετή δύναμη ώστε να προχωρήσετε σε επαγγελματικά επιτυχημένα βήματα. Βέβαια επειδή στην ζωή μας ο ένας τομέας επηρεάζει τον άλλο, με την διάθεσή και τα γεγονότα, καλό είναι να έχετε πάντα δικλίδες προστασίας ακόμη και όταν τα πράγματα θα δείχνουν ότι είναι πολύ καλά. Προσοχή λοιπόν και εδώ στις περιόδους των εκλείψεων, όπου μπορεί να χαθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά σας όνειρα και τις απαιτήσεις των άλλων.

ΥΓΕΙΑ

Η ένταση μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας, από τον Μάιο έως και τον Νοέμβριο.

ΙΧΘΥΕΣ  20/2 – 20/3

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω τις στεναχώριες και τα γεγονότα που σας πίεζαν υπερβολικά. Το πλανητικό σύστημα έχει αποφασίσει να σας αποζημιώσει με ευκαιρίες οι οποίες όμως θέλουν σωστές επιλογές και σκέψη πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε αφορά την ζωή σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τον Δία να προστατεύει την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα, ή να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με τον ερχομό ενός απογόνου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα σταθεροποιεί τα συναισθήματα σας και θα φροντίζει ώστε να μένουν ζωντανά τα όνειρα που θα κάνετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μετά από μία Κρόνια περίοδο, όπου στην ουσία στερηθήκατε πολλά και χάσατε την εμπιστοσύνη σας προς τους άλλους, ήρθε η στιγμή να φροντίσετε και πάλι αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν. Βέβαια να προσέχετε τις περιόδους των εκλείψεων όπου θα υπάρξουν τριγμοί με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Στις 9 Νοεμβρίου, θα περάσει ο Δίας στον Τοξότη, όπου θα σας προσφέρει απλόχερα κάθε τι που έχετε στερηθεί.

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία σας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περίοδο, όπου θα χρειαστεί να την φροντίσετε και να πάρετε πολλές προφυλάξεις όταν δεν νοιώθετε καλά.

Ευχή μου για όλους σας, να ανοίξετε τις πύλες που οδηγούν στην αγάπη, την ευτυχία και την πνευματική ολοκλήρωση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ  [Alex Karta] (Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775)

 

Related posts