Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
09 Απρ 2020
SLIDER

16–22 Φεβρουαρίου:Μπερδέματα και ασυνεννοησία είναι το γνώρισμα των ημερών

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την Δευτέρα, στο ζώδιο των Ιχθύων, μάλλον η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα αρχίσει να σας προβληματίζει. Οι σκέψεις σας δεν θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, γιατί θα περιπλέκετε καταστάσεις και πρόσωπα σε σημείο που δεν θα μπορείτε να βάλετε την σειρά που θα θέλατε. Από την Πέμπτη, έως το Σάββατο, θα υπάρξουν κέρδη από πηγές που δεν περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν κάποιοι καλοθελητές, που θα σας δημιουργήσουν ανακατέματα και παρεξηγήσεις, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή λοιπόν σε αυτά που θα πείτε στους άλλους, γιατί ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, θα περιπλέξει τις σχέσεις σας. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει μία καλή μεταστροφή σε επαγγελματικά θέματα, που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην δώσετε δικαιώματα στους άλλους με τις πράξεις και τα λόγια σας. Κυρίως αν πρόκειται για πρόσωπα κύρους, ή άτομα που συναντάτε σε καθημερινή βάση στον εργασιακό σας χώρο, ή και αλλού. Είναι προτιμότερο να είστε φειδωλοί και να μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ερμής, θα είναι ανάδρομος από τις 17/2, μέχρι τις 9/3, οπότε και η επικοινωνία, θα σας καθορίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι αρκετά πολύπλοκος για σας, εφόσον θα σας σπρώχνει να κάνετε νομικά, ή άλλα λάθη, που θα σας εκθέσουν στο περιβάλλον σας. Από την Τετάρτη θα υπάρξουν σχέδια για προσεχή επαγγελματικά διαβήματα, που πολύ πιθανόν είχαν καθυστερήσει στην ολοκλήρωση τους. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες τα οικονομικά σας, θα σας προβληματίσου αρκετά, ιδίως χρήματα που έχουν καθυστερήσει να μπουν στην θέση τους. Έτσι το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα είναι γεμάτο από υποχρεώσεις και άγχος, που θα προέρχεται από συσσωρευμένες υποθέσεις που κατά το παρελθόν δεν είχαν τακτοποιηθεί. Στο τέλος της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ανάδρομο Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, οι σχέσεις σας θα παίξουν ένα πολύ ιδιόρρυθμο ρόλο, ξεσκεπάζοντας καταστάσεις από το παρελθόν που σας είχαν ενοχλήσει. Βέβαια αυτό θα επενεργήσει πολύ καλά για σας, επειδή έχετε σαν αρχή να βάζετε σειρά σε κάθε τι και να μην αφήνετε τις καταστάσεις να μοιάζουν με χάος. Επίσης κάποια πρόσωπα θα επιστρέψουν, αλλά όχι για πολύ, οπότε μην τους ετοιμάσετε θέση να κάτσουν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε προβληματισμούς μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να δώσετε περισσότερο βάση σε λόγια που θα σας πουν, πρόσωπα που μοιράζεστε την οικονομική σας πορεία και γενικότερα την επαγγελματική σας άνοδο. Στο τέλος της εβδομάδας ένα ξαφνικό γεγονός, θα είναι η αιτία, ώστε να αλλάξετε την εικόνα σας στο εργασιακό σας χώρο, ή να έχετε ένα ξαφνικό δώρο ή κέρδος, που θα σας βοηθήσει ψυχολογικά και φυσικά οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας μπερδέψει συναισθηματικά και ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή, ώστε να δείξετε τις αξίες σας και την δημιουργικότητα σας. Αν είστε γονείς, θα δυσκολευτείτε αρκετά ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια που θέτετε στα παιδιά σας, που θα έχουν μία δύσκολη συμπεριφορά. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα και αφορούν την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να τις διπλό σκεφτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει αστάθεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ηρεμία μάλλον θα σας εγκαταλείψει αυτές τις μέρες και την θέση της θα πάρει η ανησυχία και οι τεταμένες σχέσης με τους γονείς, αλλά και τον συγκάτοικο σας. Αν πρέπει να αλλάξετε κατοικία, προσέξτε τα συμβόλαια και γενικά τις συμφωνίες που θα τεθούν μέχρι τις 9/3, όπου και θα τελειώσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία έως τις 9/3, θα βρίσκεται σε μία αρκετά ρευστή κατάσταση. Ίσως να πέσετε θύμα παρεξηγήσεων και τα μηνύματα σας, να ξέρετε ότι δεν θα φτάνουν πάντα στον σωστό παραλήπτη. Έτσι μην σας φανεί παράξενο ότι κάποια πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να έρθουν κοντά σας αυτές τις μέρες, θα χαρακτηρίζονται από κάποιες περίεργες συγκυρίες, όπου αντί να σας σμίξουν, θα σας απομακρύνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μεγάλο άγχος για τα οικονομικά σας, όπου θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις και αναβολές σε κάθε δοσοληψία σας. Η περίοδος αυτή επιβάλει να κάνετε ένα καλό κουμάντο και μην παρασυρθείτε από αγορές που δεν είναι αναγκαίο να γίνουν τώρα. Στις 21 – 22/2, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, όπου τα επαγγελματικά σας θα έχουν άνοδο και καλή εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17/2, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, οπότε και η προσοχή σας θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, σε ότι και να κάνετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι πληροφορίες που θα λαμβάνετε θα είναι πολλές και ίσως δεν θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε με τον ποιο σωστό τρόπο. Στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να ταξιδέψετε και να σχεδιάσετε κάτι, που θα σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts