Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 24 Φεβ 2018
 
 

Η 10χρονη Νεφέλη θα ταξιδέψει στην Ιταλία! Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση!

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 - 12:12

-a Μέγεθος κειμένου +A

Συγκίνηση προκάλεσαν πολίτες, καθώς κατέβαλαν τα χρήματα που αρνήθηκε να καλύψει ο ΕΟΠΠΥ για τη μετάβαση της μικρής Νεφέλης στην Ιταλία.

Το πρωί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ενημέρωσε πώς ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των απαραιτήτων χρημάτων για τη μετάβαση της 10χρονης στη γείτονα χώρα, Ιταλία, προκείμενου να υποβληθεί στην εξειδικευμένη επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της».

Να υπενθυμίσουμε πώς η περιπέτεια της μικρής Νεφέλης ξεκίνησε όταν διαγνώστηκε, τον Ιούλιο, με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης.

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη η εισαγωγή της μικρής στο νοσοκομείο της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου και το χειρουργείο θα γίνει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί στις 1 με 2 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, σχολιάζοντας την ανταπόκριση των πολιτών, ανέφερε, «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο και εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: