Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

100 φορές τη μέρα κάνουν στοματικό σεξ οι αρσενικές αράχνες στις θηλυκές!

Σάββατο, 07 Μάιος 2016 - 10:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

Μπορεί να είναι πρωί και το θέμα αυτό να είναι βραδινό, ωστόσο το δημοσιεύουμε με την ένδειξη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

« Αν παραπάνω από μία φορά τη μέρα σας φαίνεται… υπερβολικός αριθμός για να προσφέρετε στοματικό σεξ στον σύντροφό σας, τι να πουν και οι αράχνες;

Σύμφωνα με ερευνητές του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών της Σλοβενικής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (ZRC SAZU), με επικεφαλής τον βιολόγο Ματίαζ Γκρεγκόριτς, οι αρσενικές αράχνες ενός σπάνιου είδους της Μαδαγασκάρης (Caerostris darwini), γνωστής και ως «αράχνης του Δαρβίνου»,»αναγκάζονται» να προσφέρουν στοματικό σεξ στις θηλυκές, περισσότερες από 100 φορές τη μέρα και μάλιστα… με το ζόρι.

 

Όπως είπε ο Γκρεγκόριτς, «η στοματική σεξουαλική επαφή φαίνεται να είναι μια υποχρεωτική σεξουαλική συμπεριφορά σε αυτό το είδος, καθώς την κάνουν όλα τα αρσενικά πριν, στη διάρκεια και μετά τη συνουσία, συνολικά έως 100 φορές».

Εκτός από στοματικό σεξ, οι συγκεκριμένες αράχνες εμφανίζουν και άλλες ασυνήθιστες -και πιο επικίνδυνες- σεξουαλικές συμπεριφορές, όπως σεξουαλικό καννιβαλισμό και ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων!

Μάλιστα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Scientific Reports», οι αρσενικές αράχνες «πληρώνουν» το ότι είναι από τη φύση τους μικρότερες σε μέγεθος από τις θηλυκές και μάλιστα δεν περνούν σίγουρα στην… επόμενη φάση!

Για να καταφέρουν να κάνουν σεξ με την θηλυκή αράχνη, θα πρέπει πρώτα να την πείσουν ότι αξίζουν, μετά τις 100 φορές του στοματικού έρωτα που θα της προσφέρουν!

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι επιστήμονες υποθέτουν ότι η εν λόγω συμπεριφορά συμβαίνει για να αυξήσει τις πιθανότητες του αρσενικού να ζευγαρώσει με το θηλυκό και να αποκτήσει απογόνους, είτε επιδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τις σεξουαλικές επιδόσεις του, είτε δημιουργώντας με το σάλιο του ένα χημικό περιβάλλον που διευκολύνει τη βιωσιμότητά του σπέρματός του κατά τη συνουσία. Αρκεί να μην φαγωθεί μετά από το θηλυκό, όπως συμβαίνει συχνά με τις αράχνες…

Πηγή: http://www.thestival.gr/xalllara/item/238045-arsenikes-araxnes-anagkazontai-na-prosferoun-100-fores-ti-mera-stomatiko-seks-stis-thilykesΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: