Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
14 Δεκ 2018
Media

100 δις ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο

Οι εξελίξεις στο Προσφυγικό μετά την πρόταση Τουσκ να καταργηθούν οι ποσοστώσεις και την σκληρή απάντηση Αβραμόπουλου,  που έκανε λόγο για υπονόμευση της αλληλεγγύης στην ΕΕ, οι δεσμεύσεις των ηγετών στη διάσκεψη του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή και η θέση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, καθώς και οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί και οι κινήσεις για την επόμενη μέρα,  κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι το πρόβλημα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο που αγγίζουν τα 1000 δις € και οι κατασχέσεις της Εφορίας,  οι νέες προκλητικές δηλώσεις Γιλντιρίμ, οι εξελίξεις στις συζητήσεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τα νέα στοιχεία για την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ. Αραβία,  το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η υπόθεση με το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η θέση του ΕΛΚ για το ζήτημα των φορολογικών παραδείσων,  οι  νέες αποδόσεις του 10ετούς ελληνικού ομολόγου, τα κυκλώματα λαθρεμπορίου καυσίμων, οι κινήσεις για μπλόκα στον αγροτικό κόσμο, καθώς και η έξαρση της επιδημίας ιλαράς στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Οι Άθλιοι των …LIDL! – Καμπάνια- ντροπή ξεκίνησε ο γερμανικός όμιλος, που παίζει με τον πόνο των Ελλήνων.

ΕΘΝΟΣ : Λαθρέμποροι εκτός ελέγχου – Έκρηξη βόμβας στο πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών – Η «ζούγκλα» της παράνομης διακίνησης και τα «αόρατα» συμφέροντα – Ανοιχτή πληγή.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου:  Πύραυλος Τουσκ για τους πρόσφυγες – «Βρόμικο» παιχνίδι από τον Πολωνό πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – «Να καταργηθούν οι ποσοστώσεις» (να μείνουν όλοι Ελλάδα, Ιταλία) – Απαράδεκτο! Κεραυνοί από Αβραμόπουλο: «Υπονομεύει την αλληλεγγύη στην ΕΕ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:  Τα ποσά για τις νέες επικουρικές – Αποκλειστικό: Άγριο κούρεμα για αιτήσεις από το 2015 και μετά.

Η ΑΥΓΗ :  Πρωτεύων ο πλανήτης – «Δεν υπάρχει Planet – B» – Νέα δέσμευση από το Παρίσι, με αιχμές κατά ΗΠΑ, για τις πολιτικές αποτροπής της κλιματικής αλλαγής – Η Παγκόσμια Τράπεζα θα σταματήσει από το 2019 τη χρηματοδότηση της έρευνας για κοιτάσματα για κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου – Αλ. Τσίπρας: «Υποχρέωση όλων να συμβάλουμε».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Ο Τουσκ προκαλεί, η Μέρκελ πιέζει – Πρόταση κατάργησης των ποσοστώσεων στο Προσφυγικό! – Οργισμένη απάντηση Δ. Αβραμόπουλου. Κατ΄ ιδίαν συνάντηση Μέρκελ – Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Πρεμιέρα για την ονομασία – Νίμιτς: Τον επόμενο χρόνο το θέμα της ΠΓΔΜ μπορεί και πρέπει να επιλυθεί.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Aπαντάμε στην κυβέρνηση στους εργοδότες και τα κόμματα τους- Πανεργατική απεργία αύριο Πέμπτη 14 Δεκέμβρη.

Τα ΝΕΑ : 1.000.000 αιχμάλωτοι – Κατασχέσεις λογαριασμών και περιουσίας από την Εφορία – Καταρρέει το success story της κυβέρνησης από την αδυναμία των πολιτών να  αντέξουν το βάρος της υπερφορολόγησης – 10,4 δις ευρώ οι απλήρωτοι φόροι έως τον Οκτώβριο.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ :  Η υπερφορολόγηση οδηγεί σε δήμευση περιουσιών – 100 δις ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο – Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο περιθώριο.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Στα ύψη  οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης- Εργάνη- Μερικής απασχόλησης σχεδόν 6 στις 10 θέσεις εργασίας τον Νοέμβριο.

Related posts