Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Κοινωνία

“Τον κοιτούσα στα μάτια πριν τον σκοτώσω” λέει ο δολοφόνος του άτυχου ιερέα

Συγκλονίζουν τα όσα λένε στις καταθέσεις τους ο δολοφόνος του ιερέα από την Ηλεία και η παπαδιά, με νέα συγκλονιστικά στοιχεία να έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με την απολογία του 41χρονου οι δυο τους, δράστης και παπαδιά, γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου και είχαν ειδωθεί έκτοτε μόνο τέσσερις φορές, όμως είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία. Μία από τις φορές που συναντήθηκαν ήταν τον Αύγουστο, όταν για μια ολόκληρη εβδομάδα διέμεινε σε ξενώνα που διατηρούσε ο ιερέας στα Πυρά Φωκίδας, όπου οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

«Συνομίλησα μαζί του και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα συμπαθητικό άνθρωπο. Αντίθετα η σύζυγός του ήθελε να τον βγάλει από τη μέση όπως χαρακτηριστικά μου έλεγε για να κάνει τη ζωή της. Τον κατηγορούσε ότι την χτυπούσε και ότι της είχε καταστρέψει τη ζωή και ήθελε να απαλλαγεί από αυτόν», υποστηρίζει ο 41χρονος.

«Μου έλεγε ότι με θέλει πολύ, δε θέλει να με αγγίζει κανένας και να μην κάνω έρωτα με το «γουρούνι» εννοώντας τον σύζυγό μου. Γνώριζα ότι στο σημείο που σταμάτησα το αυτοκίνητο θα περιμένει και εκείνος, αλλά δεν γνώριζα τι θα του κάνει. Φοβούμουν μήπως κάνει κακό σε εμένα και στα παιδιά μου. Μου είχε πει πολλές φορές «φερτον εδώ ή να έρθω εκεί και θα τον τακτοποιήσω μην φοβάσαι εδώ είναι Ελλάδα εσύ θα φύγεις, εγώ θα κρυφτώ δε μας βρίσκει κανείς, στην Αμερική και δεν τους βρίσκουν θα μας βρουν στην Ελλάδα». Έχω μετανοήσει για ό,τι έγινε αλλά τώρα είναι αργά» τονίζει στην κατάθεση της η παπαδιά.

«Η σύζυγος του ιερέα ήθελε να τον βγάλει από τη μέση» λέει από την άλλη ο δολοφόνος του παπά, προσθέτοντας ότι «το είχε επιδιώξει και με άλλον εραστή της πριν από μένα».

«Τον κοιτούσα στα μάτια για ένα λεπτό πριν τον πυροβολήσω. Μετάνιωσα που πυροβόλησα και δεν πιστεύω ότι είμαι εγώ αυτός που σκότωσε τον παπά», υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην απολογία του ο 41χρονος δολοφόνος, προκαλώντας αίσθηση, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «από το καράβι στο Αντίρριο μου τηλεφώνησε ότι έρχεται με τον παπά» στον Πύργο, διαψεύδοντας τα λεγόμενα της παπαδιάς που υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί.

Related posts