Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Πολιτική

Τι απαντάει η Ρένα Δούρου για τη συνεργασία της με Άκη και Γιάννο

 

 

 

 

 

 

 

 

«Φτάνει πια με αυτά τα δημοσιεύματα» δηλώνει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, απαντώντας στην εφημερίδα «δημοκρατία» η οποία αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Μιλώντας στο parapolitika.gr, η κυρία Δούρου αφού εξέφρασε αρχικά την απόφασή της να μην απαντά «σε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, που τροφοδοτούν με ψεύδη τον Ελληνικό Λαό», είπε, αναφερόμενη συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» τα εξής:

«Δυστυχώς και η πολιτική το σύμπαν ολόκληρο είναι πλέον κίτρινα…τους υπουργούς δεν τους βάλαμε εμείς στις θέσεις τους, ούτε θα εργαζόμαστε σε έναν χώρο μόνο αν οι υπουργοί είναι της αρεσκείας μας.

Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται… κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.

Αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς…αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα.

Φτάνει με αυτά τα δημοσιεύματα πάει πολύ…πια!!!»

Related posts