Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Πολιτική

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες

Μαθήματα πολιτικής και ήθους φαίνεται πως παραδίδει στις Βρυξέλλες ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, με την συμπεριφορά του προς όλους ανεξαιρέτως τους παρευρισκόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, καταφθάνοντας στο αεροδρόμιο κατέβηκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητο και έσπευσε να χαιρετήσει δια χειραψίας έναν έναν τους αστυνομικούς της συνοδίας του για τις υπηρεσίες ασφαλείας που του προσέφεραν.

Μάλιστα, εκτός όμως από τους ξένους αστυνομικούς ο κ. Πικραμμένος κέρδισε και τους επίσημους συνομιλητές του καθώς το ραντεβού με την Άγκελα Μέρκελ κράτησε σχεδόν σαράντα λεπτά, πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου στις 3:30 τα ξημερώματα ο Π. Πικραμμένος ευχαρίστησε τα μέλη για την προσφορά τους και κέρασε όλους ένα ποτό πληρώνοντας με την πιστωτική του κάρτα!

Στο αεροπλάνο της γραμμής για τις Βρυξέλλες ήταν και η σύζυγος του Αθηνά, το εισιτήριο της οποία, όπως αναφέρει το Έθνος πλήρωσε ο ίδιος, για να μη χρεωθεί το Δημόσιο.

Related posts