Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Πολιτική

Την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου ζήτησε ο Κώστας Μαρκόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

Την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, ζήτησε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλοςκατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα μέτρα του μνημονίου.

Σχολιάζοντας τις μειώσεις στις αποδοχές των ένστολων ο κ. Μαρκόπουλος έκανε λόγο για καθαρή κοροϊδία, «υποσχεθήκατε ότι δεν θα τους πειράξετε ποτέ και τώρα τους κοροϊδέψατε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε ότι το πολιτικό σύστημα έπρεπε να είναι ενωμένο σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα συγκυρία «και όχι να υβρίζετε όσους διαφωνούν με το μνημόνιο και να μας χαρακτηρίζετε ως οπαδούς της καταστροφής της χώρας και της φυγής από το ευρώ. Ποιος σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να ταυτίζετε τον εαυτό σας με το ευρώ και την Ευρώπη;»
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε επίσης την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων της ΝΔ προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δε διαπραγματεύθηκε και αναρωτήθηκε «υπάρχει ελπίδα σωτηρίας της χώρας χωρίς ελπίδα για τους πολίτες; Δεν είπατε μια κουβέντα για τον αγρότη που του κόβετε τη σύνταξη, δεν είπατε τίποτα για όσους θα πληρώνουν 25 ευρώ προκειμένου να νοσηλευθούν σε νοσοκομείο, για τους ανέργους».
Αναφερόμενος στο περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι περιλαμβάνει όσα μέτρα δεν ψηφίσθηκαν στα προηγούμενα μνημόνια και κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι υπακούει πιστά στις εντολές της τρόικας χωρίς να διαπραγματευθεί και επεσήμανε ότι το «κούρεμα» των ομολόγων οδήγησε σε αδιέξοδο το ασφαλιστικό σύστημα.
«Αν δεν είχαν χαθεί τα 12 δισ. ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία εξαιτίας του «κουρέματος» σήμερα δεν θα μιλούσαμε για περικοπές στις συντάξεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Related posts