Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Κοινωνία

Συνελήφθησαν νεαροί επίδοξοι ληστές στο Ηράκλειο

Δύο νεαροί, 17 και 20 ετών, από τη Μεσαρά Ηρακλείου, επιχείρησαν, τη νύχτα της Δευτέρας, να ληστέψουν πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Γαλιάς, όπου κατέφθασαν φορώντας κουκούλες και κρατώντας μια δίκαννη κυνηγετική καραμπίνα.

 

Ο 46χρονος πρατηριούχος αντιστάθηκε, στην απαίτηση των επίδοξων ληστών να τους παραδώσει τις εισπράξεις. Όχι μόνο δεν έδωσε τα χρήματα, αλλά επιχείρησε να τους αφοπλίσει, ενώ κατάφερε μάλιστα να βγάλει από τον ένα την κουκούλα που φορούσε. Προς έκπληξή του είδε ένα οικείο πρόσωπο, το οποίο και κατονόμασε, μετά από 4-5 ώρες, οπότε μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών καταγγέλλοντας το συμβάν.

 

Ο 17χρονος και ο 20χρονος συνεργός του συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Μοιρών και του ΤΑΕ Μεσσαράς για απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση.

 

Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς του 17χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι αρχές αναζητούν ένα ακόμη 20χρονο, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τους νεαρούς στο πρατήριο, έχοντας και ρόλο … τσιλιαδόρου.

 

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 20χρονου που συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, 12 σπόροι κάνναβης και ένα πλήρες φυσίγγιο.

 

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Related posts