Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Ελλάδα

«Συμπαθητικά παιδιά οι αστυνομικοί»


Ο Αιμίλιος Λιάτσος μίλησε για τη σύλληψή του
 
Καρέ-καρέ περιέγραψε τη σύλληψή του ο Αιμίλιος Λιάτσος. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «συμπαθητικά παιδιά τους αστυνομικούς» και θυμήθηκε τη στιγμή που τον φωτογράφησαν σαν «κοινό κακοποιό».
 
«Τι να πω… πολύ συμπαθητικά παιδιά ήταν. Το πρωί ήμουν στην εφημερίδα και κάποια στιγμή βγήκα στο Κολωνάκι να πιω καφέ. Επέστρεψα στο γραφείο γύρω στις 3.30 το μεσημέρι. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγουμε και μπαίνουν μέσα οι αστυνομικοί. Μου πέσανε τα αυτιά» ανέφερε στην εφημερίδα Real News.
 
Όσο για το τι ακολούθησε μετά τη σύλληψη, ο Αιμίλιος Λιάτσος δήλωσε:
 
«Μετά τη σήμανση όπου μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα με πήγαν στη λεωφόρο Αθηνών, όπου φωτογραφήθηκα σαν κοινός κακοποιός. Λίγο αργότερα με πήγαν στην Εισαγγελία. Ο εισαγγελέας της ποινικής δίωξης που διάβασε τη δικογραφία δεν άσκησε ποινική δίωξη εναντίον μου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να δούμε αν υπάρχει το αδίκημα και με άφησε ελεύθερο».
 
Ο δημοσιογράφος εξέφρασε και την άποψη του για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές.«Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη τύχη και μια καλύτερη δημοκρατία. Ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία, περισυλλογή να απαντήσουμε στα διλήμματα που βάζουν οι πολιτικοί φορείς και τα κόμματα».
 
Πηγή: radar.gr
 

Related posts