Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Αθλητικά

«Στενοχωριέμαι για τα παιδιά και τον κόσμο»

Το μερίδιο της ευθύνης για την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) ανέλαβε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο «Dimi» δήλωσε στενοχωρημένος, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά για το γεγονός ότι ένα δικό του λάθος ήταν η αιτία να μην ανταμειφθεί η εξαιρετική προσπάθεια των νέων παικτών και η υποδειγματική συμπαράσταση του κόσμου.

«Ήξερα ότι έχουμε καλή ομάδα και σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι πιο έτοιμη από μας, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει απειρία, αλλά και πάλι μετά το γκολ αντιδράσαμε και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είναι πραγματικά ατυχία και κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι ο Κωνσταντόπουλος.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση του 0-1: «Τέτοια γκολ δεν γίνεται να τα δεχόμαστε και με στεναχωρεί περισσότερο γιατί ήταν ένα δικό μου λάθος. Πάντως νομίζω το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι κρίμα για τα νέα παιδιά, αλλά και για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ήταν στο πλευρό μας για 90 λεπτά.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και η μπάλα τιμωρεί. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες θα δεχθείς γκολ. Νομίζω ήμασταν συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά, παρά το γεγονός πως ο Αστέρας είχε παίξει και ευρωπαϊκό ματς και ήταν πιο έτοιμος. Συνεχίζουμε χωρίς να απογοητευόμαστε, έχουμε άλλα 29 παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό».

sport-fm.gr

Related posts