Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Αθλητικά

Σκόνδρας: “Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου το εξωτερικό”

Ο δεξιός μπακ των “κυανόλευκων” δεν έκρυψε ότι επεδίωξή του είναι να παίξει στο εξωτερικό, χωρίς ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο ν’ αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ.

Ο Σκόνδρας δήλωσε στο NOVA Sport FM: “Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ατρομήτου. Είμαι πολύ καλά εδώ και αγαπάω την ομάδα. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο και θέλω να το τιμήσω. Είμαι έτοιμος να κάνω το παραπάνω βήμα. Δεν θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι, επειδή δεν είναι σίγουρο… Αυτή τη στιγμή είμαι στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει ιστορία και για αυτό είναι μεγάλη ομάδα. Σίγουρα θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και στο εξωτερικό θα ήθελα να παίξω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι χειροπιαστό και θα αγωνίζομαι για τη φανέλα του Ατρομήτου”.

Ο άσος των Περιστεριωτών μίλησε επίσης για την αλλαγή στον πάγκο: “Ο Ατρόμητος έχει μάθει τους οπαδούς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν έγινε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Δουλεύουμε σκληρά για να δείξουμε την τακτική μας μέσα στον γήπεδο. Τώρα έχουμε νέο προπονητή και με πολλή δουλειά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Ατρόμητος είχε μέτρια παρουσία σχεδόν σε όλον τον πρώτο γύρο. Έχουμε δύο ήττες και αυτό δείχνει ότι είμαστε μία σκληρή ομάδα και βρισκόμαστε δίκαια σε αυτή τη θέση, αν και θα μπορούσαμε να είμαστε κάπου ψηλότερα.

Δεν μας άγχωσε η παρουσία του κ. Μπάγεβιτς, ενός πετυχημένου προπονητή. Ίσως δεν καταφέραμε να βγάλουμε στο γήπεδο τη φιλοσοφία που ήθελε ο παλιός προπονητής. Ξέρουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές ότι δεν έχουμε βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε με τον κ. Αναστόπουλο και σε λίγο καιρό θα φανούν τα αποτελέσματα”.

Related posts