Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Αθλητικά

Σαλπάρει για λιμάνια ξένα ο Βαλβέρδε(;)

Έτοιμο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό λόγω της επιθυμίας της οικογένειάς του να επιστρέψει στην πατρίδα φέρνουν τον Βαλβέρδε δημοσιεύματα και πληροφορίες στην Ισπανία και στην Ελλάδα.

Οι προτάσεις για τεχνικούς φτάνουν η μία μετά την άλλη στα γραφεία των Πειραιωτών, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση σχετικά με το θέμα, τόσο από την πλευρά των ερυθρόλευκων, όσο και από την πλευρά του ίδιου του προπονητή.

«Ο Βαλβέρδε είναι προς την έξοδο», αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Goalnews, την ώρα που στην Ισπανία υπάρχουν εκτιμήσεις ότι οι πιθανότητες αποχώρησης του Ερνέστο είναι πια μεγαλύτερες από αυτές της παραμονής του στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα σε τρία χρόνια.

Οριστικό δεν θα πρέπει να θεωρείται προς το παρόν τίποτα, από τη στιγμή που και ο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο να λένε ότι όλα θα ανακοινωθούν αργότερα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο η προπονητολογία έχει φουντώσει και οι ατζέντηδες προτείνουν συνεχώς ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Από τον Μίκαελ Λάουντρουπ, τον Ουνάι Έμερι που πήρε χτες ισοπαλία με την Βαλένθια μέσα στο Μπερναμπέου, τον Κίκε Φλόρες, τον Μαρσελίνιο, αλλά και άλλες περιπτώσεις από την Ισπανία και όχι μόνο…

Ο Βαλβέρδε έφυγε το βράδυ από το Καραϊσκάκη μαζί με την οικογένειά του δίχως να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο πέραν των όσων δήλωσε νωρίτερα: Όταν θα πρέπει, θα μάθετε την απόφαση. Είτε μείνω είτε όχι, ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται…

Από σήμερα, πάντως, στον Ολυμπιακό ασχολούνται με την ανασύνταξη της ομάδας ενόψει των επόμενων αγώνων και του τελικού στο Κύπελλο, ώστε να ξεπεραστεί γρήγορα η ήττα από την Κέρκυρα που δύσκολα χωνεύεται. Ήταν η τρίτη ήττα φέτος στο Καραϊσκάκη μετά από Μαρσέιγ και Μέταλιστ, αλλά η πρώτη εντός έδρας στο πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια.

Το πρόγραμμα έγινε άνω κάτω με την αλλαγή της Λίγκας. Η ομάδα είχε προγραμματίσει πενθήμερο ρεπό μετά το ματς με τον ΠΑΣ, το οποίο όμως θα γίνει στις 18 Απριλίου. Άρα οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέψουν νωρίτερα για προπονήσεις στο Ρέντη. Σήμερα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες των επόμενων προπονήσεων, ενώ θα επισημοποιηθούν τα πράγματα σχετικά με την ημερομηνία και την έδρα του τελικού στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός επιμένει να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ κι αυτό δηλώνεται σε κάθε τόνο από τη διοίκηση.

Related posts