Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Ελλάδα

Ρόδος: Σε καροτσάκι με δυο μωρά έπεσε μοτοσικλέτα! Γλίτωσαν από θαύμα

Παράνομα και με μεγάλη ταχύτητα έκανε την βόλτα του νεαρός απρόσεκτος μηχανόβιος στον πεζόδρομο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Καζίνο της Ρόδου όταν έπεσε επάνω σε μια μία μητέρα που έκανε βόλτα τα δυο της μωρά με καροτσάκι.

Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης όταν η μητέρα συνειδητοποίησε πως το καρότσι δεν βρισκόταν πια στα χέρια της. Τα δίδυμα βρέφη της είχαν παρασυρθεί από το δίκυκλο και βρίσκονταν στο οδόστρωμα. Προς στιγμή πίστεψε πως όλα είχαν τελειώσει.
Τον ισχυρό νευρικό κλονισμό και το σοκ διαδέχτηκε ευτυχώς γρήγορα μια ανάσα ανακούφισης, καθώς από τους περίοικους που έσπευσαν να βοηθήσουν, διαπιστώθηκε πως και τα δυο βρέφη ήταν καλά στην υγεία τους και δεν είχαν τραυματιστεί ούτε καν ελαφρά.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από την Τροχαία και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για επικίνδυνη οδήγηση και σωρεία άλλων παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., καθώς στο σημείο που συνέβη το ατύχημα υπάρχει σήμανση που απαγορεύει την διέλευση στα τροχοφόρα. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχουν τοποθετηθεί μπάρες για να εμποδίζουν τα μηχανάκια κι έτσι πηγαινοέρχονται ανεξέλεγκτα ανάμεσα σε δεκάδες λουόμενους.

Related posts