Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Ελλάδα

Προχωρά με επιτυχία το “Γνωρίζω Την Πόλη Μου”


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προχωρά με μεγάλη επιτυχία η υλοποίηση του προγράμματος του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω «Γνωρίζω την πόλη μου…», που ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2011 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και απευθύνεται στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Αιγάλεω.
Διακόσιοι μαθητές έχουν λάβει μέρος μέχρι σήμερα από το 10ο , 8ο , 2ο . 11ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο. Στον υπόγειο χώρο του ΜΕΤΡΟ του Δήμου μας όπου υπάρχουν αρχαιολογικά εκθέματα οι μαθητές συμπληρώνουν τις εικονογραφημένες κάρτες που τους διανέμονται με μικρές ιστοριούλες από την ζωή των αρχαιοελληνικών χρόνων τις λέξεις που αναλογούν στις εικόνες. Οι εντυπώσεις τους από την περιήγηση του Αντιπροέδρου του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Α κ. Γιάννη Κουτούλια, Ιστορικού – Αρχαιολόγου, στην ιστορία της πόλης μας αποτυπώνονται σε εκθέσεις που γράφουν οι μαθητές στο σχολείο τους.
Η ανταπόκριση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι μεγάλη από τα σχολεία της πόλης μας και το πρόγραμμα θα συνεχισθεί μέχρι τέλος Μαΐου για τη φετινή χρονιά. ΄Επεται συνέχεια την επόμενη σχολική χρονιά με την συμμετοχή όχι μόνο των σχολείων αλλά και άλλων φορέων.
 

Related posts