Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Αθλητικά

Πρεμιέρα με τους Γερμανούς το «τριφύλλι»

Όσο η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρίσκεται εν αναμονή της προετοιμασίας της η οποία ξεκινάει σε περίπου έναν μήνα, οι άνθρωποι των «πρασίνων» φρόντισαν να κανονίσουν την πρώτη φιλική αναμέτρηση του συλλόγου, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο Μόναχο, όπου θα λαμβάνουν μέρος εκείνο το διάστημα εορταστικές εκδηλώσεις και σε αυτό το πλαίσιο θα δώσουν και τον πρώτο τους φιλικό αγώνα επί γερμανικού εδάφους.

Οι διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδων που θα αποτελέσουν τις πιθανές αντιπάλους του «τριφυλλιού», καθώς η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα στο Καρπενήσι, χωρίς ακόμα να θεωρείται κάτι δεδομένο.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πρόκειται σε κάθε περίπτωση να δώσουν κι άλλους αγώνες μπάσκετ φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο οι ημερομηνίες παραμένουν ακόμα άγνωστες, με μόνη σίγουρη αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου.

Να σημειωθεί παρ’ όλα αυτά, ότι το συγκρότημα των «πρασίνων» αναμένεται να δώσει και δεύτερο φιλικό με γερμανική ομάδα, χωρίς ακόμα να υπάρχουν σχετικές λεπτομέρειες.

Related posts