Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Lifestyle

Περιβαλλοντικά ευαίσθητη η Ζιζέλ

 

 

Η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν, εκτός από τις πασαρέλες, πρωταγωνιστεί και στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος. Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι δραστηριοποιείται στον τομέα αυτόν, επηρεασμένη από τη μακροχρόνια σχέση που είχε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος αγωνίζεται για τη σωτηρία του πλανήτη τα τελευταία 10 χρόνια.

Η Ζιζέλ, με το ποσοστό των κερδών που αποκομίζει από τη σειρά σανδαλιών τα οποία διαφημίζει , δίνει μεγάλα ποσά για την προστασία του Ατλαντικού δάσους της Βραζιλίας, ενώ κάνει δωρεές και σε οργανισμούς της χώρας που προωθούν την προστασία των πηγών και των παρόχθιων δασών του ποταμού Σίνγκου.

Το έργο της Ζιζέλ έχει αναγνωρισθεί και έχει λάβει κατά καιρούς πολλά βραβεία για τις πράξεις της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real planet, στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον, ενώ η τελευταία βράβευσή της έγινε σχετικά πρόσφατα, στις 6 Μαΐου 2011 στη Νέα Υόρκη, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Related posts