Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Αθλητικά

Πεθαίνει το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο

Προς αργό και παρατεταμένο θάνατο οδεύει το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Ο Στιούαρτ Ρίγκαν σκιαγραφεί με τα πλέον μελανά χρώματα το μέλλον των επαγγελματικών κατηγοριών, μετά την απαγόρευση συμμετοχής της Ρέιντζερς στην Πρέμιερ την επόμενη σεζόν.

Οι «διαμαρτυρόμενοι» είδαν την αίτησή τους για συμμετοχή στην σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ να καταψηφίζεται, κάτι που οδήγησε στην εκ νέου αίτηση για συμμετοχή της σε κατηγορίες της Football League.

Αυτή είναι μία προοπτική που οδηγεί το ποδόσφαιρο της χώρας στο μαρασμό και στο θάνατο, σύμφωνα με τον Ρίγκαν, αφού «η μόνη λύση είναι η Ρέιντζερς να αγωνιστεί μεν σε κατηγορία της Football League, στην First Division δε».

Οι «μπλε» περιμένουν την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής των μικρότερων κατηγοριών για να μάθουν που θα αγωνίζονται από την επόμενη σεζόν.

«Εάν η Ρέιντζερς καταλήξει οπουδήποτε αλλού εκτός από τη δεύτερη κατηγορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος θα χαθούν περισσότερα από 15.7 εκατ. λίρες. Αυτό είναι σχεδόν το μισό των ετήσιων εσόδων για τους μεγάλους συλλόγους. Δεν μπορώ να φανταστώ τις επιπτώσεις», συμπλήρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

england365.gr

Related posts